Allsecur Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De Allsecur autoverzekering biedt talloze voordelen met onder meer de gratis Onderweg Service en de Schadecoach. Deze services worden standaard aangeboden bij elke verzekering voor de auto. Naast de verschillende hoofddekkingen is het ook mogelijk om op de Allsecur autoverzekering aanvullende verzekeringen af te sluiten. Zo kunt u de auto verzekeren, zoals u wenst.

• Geen eigen risico
• Dagelijkse opzegmogelijkheid
• 24-uurs bereikbaarheid
• Drie hoofddekkingen
• Verzekerd binnen vijf minuten

Drie hoofddekkingen
De drie hoofddekkingen onderscheiden zich in de wa polis, beperkt casco polis en volledig casco polis. De verzekeraar tipt om die verzekering te kiezen, waarbij de leeftijd van de auto het uitgangspunt vormt. De wa polis wordt aangeraden voor auto’s vanaf acht jaar en de beperkt casco dekking voor auto’s in de leeftijd van vier tot acht jaar. Het volledig verzekeren wordt verder aangeraden voor jonge auto’s tot een leeftijd van vier jaar.

Aanvullende opties
De gekozen hoofddekking kan verder uitgebreid worden met onder meer een inzittendenverzekering en rechtsbijstand. Ook pechhulp, verlenging van de nieuwwaarde vergoeding en het verzekeren van extra accessoires boven een bepaald bedrag behoren tot de mogelijkheden. Bij het afsluiten van de Allsecur autoverzekering speelt het aantal schadevrije jaren uiteraard een rol bij het vaststellen van de premie. Door niet in één keer de Bonus Malus korting te verliezen na het ontstaan van schade hebt u de mogelijkheid om voor Bonusgarantie te kiezen bij deze verzekeraar. Het aantal schadevrije jaren zal dan minder worden, maar de korting blijft in dat geval hetzelfde.


allsecur verzekeringVerzeker je auto o.a. in Halsteren, Oudewater, Bladel, Burgum, Voorthuizen, Nieuw-Lekkerland, Asten, Beilen en Renkum. Bekijk ook deze verzekeraar: Interpolis.