Interpolis Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Interpolis is een van de meest bekende en grootste autoverzekeraars in Nederland. De slogan: “Interpolis, Glashelder” heb je ongetwijfeld wel eens gehoord. En deze slogan past eigenlijk heel goed bij het product. De polis is namelijk glashelder: geen kleine lettertjes of ongewenste verrassingen. Op deze pagina informeren we je verder over de Interpolis autoverzekering. Wat is het? Hoe werkt het? Je leest het hier allemaal. Maar niet voor we de belangrijkste voordelen van deze verzekeraar hebben opgesomd:

  • Geen eigen risico in het geval van diefstal of schade
  • Handig te regelen met de Bankieren App van Rabobank
  • Een enorm klantenbestand. Al bijna 700.000 Nederlanders gingen je voor
  • 24/7 schade melden, met een uitstekende bereikbare klantenservic
  • De eerste 3 jaar krijg je het aankoopbedrag terug in geval van total loss of diefstal

Interpolis No Claim garantie
Als u schade claimt op uw autoverzekering, valt u normaal gesproken terug in schadevrije jaren. U verliest dan een deel van uw opgebouwde korting. Doordat u minder korting krijgt, gaat uw premiebedrag omhoog. Wilt u na een schade dezelfde premie voor uw autoverzekering blijven betalen? Dat kan met de No-Claim Garantie. Met deze aanvullende dekking kunt u 1 schade per verzekeringsjaar claimen en houdt u gewoon uw korting op uw Interpolis Autoverzekering. Ongeacht de hoogte van uw schadebedrag.

Extra korting bij 2e gezinsauto
Heeft uw partner ook een autoverzekering, maar dan bij een andere verzekeraar dan bij Interpolis? Of gaat u samenwonen en heeft u beiden een Interpolis Autoverzekering? Als u beide auto’s verzekert op één polis, kunt u gebruikmaken van de 2e gezinsautoregeling van Interpolis. Als u of uw partner een hogere bonus-malustrede heeft dan de ander, neemt Interpolis de hogere trede over op de auto van de partner. De aanbieder stelt hieraan wel een maximum, tot aan trede 14. Hierdoor ontvangt u beiden evenveel korting.
Deze regeling geldt niet voor uw kind(eren) en niet als een van beiden een negatief aantal schadevrije jaren heeft.

Interpolis verzekering vergelijken

Interpolis een autoverzekering die bij jou past? Daar kom je gauw achter. Door jouw gegevens in onze vergelijker in te vullen zie je razendsnel welke verzekeraar voor jou het voordeligste is. En op die manier check je direct of de maandelijkse premie van Interpolis voor jou aantrekkelijk is. Let op: zorg dat je de gevraagde gegevens zo volledig en accuraat mogelijk invult. De hoogte van de premie hangt namelijk af van een aantal factoren. Denk aan jouw type auto, jouw woonplaats en het aantal schadevrije jaren.

Wanneer we de Interpolis Autoverzekering vergelijken op basis van voorwaarden dan scoort deze verzekeraar in ieder geval erg goed. €0,00 eigen risico bij schade of diefstal is niet iets wat verzekeraars standaard aanbieden. Daarnaast is het prettig dat je de eerste 3 jaar het aankoopbedrag vergoed krijgt in het geval van total loss of diefstal (dus niet de dagwaarde). Meer informatie over de dekkingstypen en de aanvullende modules lees je hieronder.

Dekkingen

U kiest bij het afsluiten van de Autoverzekering van Interpolis uit 3 dekkingen: WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco. Voordat u mag gaan rijden, moet uw auto minimaal WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekerd zijn. Dit is wettelijk verplicht. Kiest u voor WA + Beperkt Casco, dan bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto, bijvoorbeeld bij inbraak, brand of storm. Bij WA + Volledig Casco bent u ook verzekerd voor schade die u zelf veroorzaakt aan uw eigen auto.

Aanvullende dekking
Sluit je de polis af via Rabobank.nl? Dan heb je de keuze uit nog eens 4 extra aanvullende dekkingen die beslist het noemen waard zijn. Denk aan de eerder besproken Interpolis No-Claim Garantie, de inzittendenverzekering, de rechtsbijstand verkeer en de voertuighulp. Met deze aanvullende dekkingen kun je jouw Interpolis autoverzekering helemaal inrichtingen naar eigen inzicht. Let er wel op dat je de aanvullende dekkingen daadwerkelijk nodig hebt. Het kan best zijn dat je al een ANWB-lidmaatschap hebt of op een andere manier al recht hebt op rechtsbijstand. Het is dan zonde dat je je dubbel verzekerd en onnodig teveel betaalt.


interpolis verzekeringVerzeker je auto o.a. in Rozenburg, Boxmeer, Appingedam, Lochem, Schoonhoven, Vriezenveen, Bemmel, Klazienaveen, Hattem en Noordwijkerhout. Bekijk ook deze verzekeraar: Delta Lloyd.