Autoverzekeraars vergelijken Overzicht van de beste autoverzekeringsmaatschappijen!


In Nederland werken tientallen verzekeraars elke dag om voor jou de beste verzekeringen te ontwikkelingen. Niet alleen het afsluiten van een verzekering is natuurlijk van belang. Als je schade hebt wil je ook dat je gemakkelijk een claim kunt indienen en dat de schade snel wordt opgelost & vergoed. Door hierboven je gegevens in te vullen kun je direct een groot aantal populaire verzekeraars vergelijken en bekijken wat de goedkoopste verzekering of beste verzekeraar voor jouw situatie is. In de tabel hieronder vind je een overzicht van de meest bekende aanbieders en kun je bekijken welke verzekeringsmaatschappijen je kunt vergelijken.

Welke verzekeraars kan ik vergelijken

* Op dit moment kun je bij ons al een groot aantal verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. In de tool kun je de actuele prijzen bekijken maar ook meer lezen over bijvoorbeeld de voorwaarden en wat unieke eigenschappen van de verzekeraars. Dit doen we op dit moment (in samenwerking met Komparu) voor o.a. Zelf.nl, Univé, Nationale Nederlanden, NowGo, OHRA, Generali, Hema, Inshared, Klaverblad, Lancyr, Centraal Beheer, Ditzo, FBTO, ANWB, ABN-AMRO en AEGON. In de toekomst is het mogelijk dat nog meer aanbieders worden toegevoegd. Wil je ook de prijzen van andere autoverzekeraars vergelijken? Dan raden we aan om op de website van de desbetreffende aanbieders de calculators in te vullen. Op praktische alle sites van verzekeraars kun je middels het invoeren van een kenteken de actuele premies berekenen. Soms is de goedkoopste verzekering niet altijd de beste die bij jouw situatie past. Schakel daarom een onafhankelijke adviseur / specialist in voor het beste advies. Let op: wij vergelijken uitsluitend de deelnemende partijen met elkaar maar geven geen advies.

Hoe beoordelen wij de autoverzekeraars?

** In de tabel hierboven vind je per verzekeraar onze beoordeling. Deze beoordeling is uitsluitend door ons tot stand gekomen en niet gebaseerd op ervaringen met het product. We hebben o.a. gekeken naar gebruikersgemak van de website, de eenvoudig van het afsluiten, de calculator op de website van de aanbieder, de aanvullende verzekeringen en voorwaarden. Deze score is niet bedoeld als advies maar kan worden gebruikt al startpunt voor jouw zoektocht naar een nieuwe autoverzekering. Op de website van bijna alle verzekeraars zijn onafhankelijke reviews te vinden van klanten. Door het lezen van ervaringen van huidige (of oude) klanten kom je veel te weten over bijvoorbeeld de service van een verzekeraar. Ook de voorwaarden moet je goed bekijken voordat je een verzekering gaat afsluiten. Of je nu een Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor de auto, een beperkt casco of volledig casco (all risk) gaat afsluiten; lees altijd goed wat er wel of niet is meeverzekerd. Dit voorkomt verrassingen op het moment dat je schade wilt claimen.