Autoverzekering Audi A8 Vind de verzekeraar die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Audi A8 afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn Delta Lloyd en uiteraard ook ZEKUR. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en moeiteloos via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn A8? Jouw premie hangt af van bijvoorbeeld dekking, aanvullende modules, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan binnen een paar minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Audi A8! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mitsubishi Space Star.

Alle populaire aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Audi A8 Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
In de regel is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Audi A8? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij differentiëren 3 ordes van basisdekkingen voor jouw vertrouwde Audi A8. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een gebruikte A8 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor schade aan derden, schade door botsing met dieren, explosie-schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Audi A8. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Audi A8. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Neem dit in acht: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus ladder wijken erg af per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan daal je niet op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn A8?

De maandpremie voor de Audi A8 varieert erg per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Je woonplaats (9913BL)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De waarde van een voertuig
 • Gebruikstype: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Neem nou AutoWeek, Generali of bijvoorbeeld ZEKUR. Wij checken alleen maar verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let op: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Audi rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken organisatie. Dit is de basis van elke verzekering. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering Lancyr.

autoverzekering Audi A8


Goedkoopste autoverzekering voor Audi A8 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Audi A8. Hoe vind je nu de laagste premie? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 6-TLL-54).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (26-04-1980).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Audi.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Interessante ledenkorting
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
4 extra zekerheden
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Speciale AutoModus App
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
4 jaar FOCWA-garantie
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Sociale verzekeraar
Goede hulp & adviezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Extra korting op pakketten
Online account

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Service award winnaar
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Maandelijks aanpassen
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Schade door rook en brand
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
WA , WA+ & Volledig Casco
Gemakkelijk opzeggen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Klantbeoordeling 8+
Aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Voordelig 2e auto verzekeren
Wa, WA+ of Allrisk


Snel premie van de Audi A8 berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn A8? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvolle variabele is geboortedatum. 18-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Audi A8. Autoverzekeraars analyseren verder ook o.a. regio (2878FA). De hoogte van de polis in Scheemda is anders dan een Autoverzekering Assendelft. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (t/m 7.500) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De hoogte van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu zelf jouw premie. Vul onder andere postcode, schadevrije jaren, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Audi A8 verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw A8 afsluiten!