Lancyr Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten


Op zoek naar meer informatie over de Lancyr autoverzekering? Op deze website vind je alle actuele informatie over de voorwaarden en de belangrijkste voordelen van deze autoverzekering. Lancyr is een online verzekeraar waar je binnen 5 minuten zelf eenvoudig & snel een verzekering voor je auto kunt afsluiten. Voor vragen kun je uiteraard wel telefonisch terecht bij een van de professionele adviseurs. Lancyr is er zowel voor de particulieren als ook voor ZZP’ers. Deze maatschappij staat bekend om de goedkope autoverzekeringen met uitstekende voorwaarden. Maar wat zijn nu precies de belangrijkste voordelen? Deze sommen we graag even voor je op:

  • Standaard geen eigen risico
  • De verzekering is dagelijks opzegbaar
  • Een heldere en uitstekend nieuwwaarde regeling
  • Er geldt een gelijkwaardige autoregeling
  • Lancyr krijgt een gemiddelde score van 8,8 op de schadebehandeling
  • Via Advieskeuze.nl (Consumentenbond) krijgt de verzekeraar een 8,6
  • Wordt je auto gerepareerd? Dan heb je standaard recht op gratis vervangend vervoer

Lancyr verzekering vergelijken

Ben je benieuwd of de online autoverzekeraar Lancyr iets voor jou is? Dan is het verstandig om deze verzekeraar te vergelijken met andere bekende maatschappijen zoals ANWB, Ditzo, Nowgo en FBTO. Hoe je dit doet? Heel simpel: voer bovenaan de pagina jouw kenteken, postcode, huisnummer en geboortedatum in en klik op “Check je voordeel”. Vul vervolgens nog wat extra informatie in zoals het verwachte aantal kilometers, het type dekking en het aantal schadevrije jaren. Onze tool gaat vervolgens direct rekenen. Op die manier ontdek je direct of de Lancyr autoverzekering een geschikte optie voor jou is.

Let op: de tool vergelijkt de polissen standaard op basis van maandpremie. Maar kijk niet alleen naar de hoogte van de premie. Het is ook verstandig om de voorwaarden van de verschillende verzekeraars wat beter te bekijken. Mag je bijvoorbeeld zelf weten waar je je auto laat repareren? Hoe zit het met het eigen risico? En wat zijn de voorwaarden van de nieuwwaarde regeling? Kortom: doe ook altijd zelf je onderzoek en staar je niet blind op alleen een lage premie. Al met al kunnen we wel stellen dan Lancyr in vergelijking met de andere verzekeraars uitstekende voorwaarden biedt.

Dekkingen

Zoals eigenlijk alle verzekeraars biedt Lancyr in de basis 3 verschillende verzekeringen aan: de WA (wettelijke aansprakelijkheid), WA+ Beperkte Casco en de All Risk verzekering (WA + volledig casco). De standaard WA-verzekering staat alleen garant voor schade aan anderen, de WA+ staat ook garant voor schade door diefstal, inbraak, brand, storm en ruitschade, en de Allrisk verzekering dekt ook schade aan je eigen auto door eigen schuld. In de regel worden auto’s van 10 jaar of ouder WA-verzekerd en autos van 5 jaar of nieuwer worden meestal All-risk verzekerd. Auto’s die hier tussenin vallen gaan vaak voor een WA+ verzekering.

Aanvullende dekking
Wil je jouw basisverzekering uitbreiden zodat je met een goed gevoel de weg op kan? Lancyr biedt een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Hierbij moet je denken aan een No-claim beschermer (de premie gaat niet omhoog als je 1 keer per jaar schade hebt), de inzittendenverzekering (een uitkering als jou of passagiers in de auto iets overkomt), een rechtsbijstandsverzekering (juridische hulp bij een conflict in het verkeer).

Laat je altijd goed informeren over deze aanvullende dekkingen. Het is namelijk niet altijd nodig om ze af te sluiten. Een (onafhankelijk) adviseur kan je hiermee verder helpen.


lancyr-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Emmen, Oosterhout, Doetinchem, Kerkrade, Kampen, Weert, Woerden, Sittard, Heerhugowaard, Rijswijk en Middelburg. Bekijk ook deze verzekeraar: Ditzo.

Vergelijk direct verzekeringen voor jouw auto Of bekijk de website van Lancyr voor meer informatie