Autoverzekering Audi S3 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering voor de Audi S3 afsluiten, via internet? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld ASR en natuurlijk VVS. Vergelijk ze nu vlot en moeiteloos via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn S3? Het maandbedrag komt tot stand op basis van bijv. type dekking, de waarde van je auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. De vergelijker vindt in luttele minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi S3! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Nissan Cabstar.

Alle toonaangevende verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Audi S3 Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Audi S3? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende categorieënzekerheden voor de Audi S3. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Een S3 verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade aan derden, diefstal, schade door storm. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Audi S3. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Audi S3. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Ideaal: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus regeling wijken erg af per autoverzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Neem dit in acht: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn S3?

De geldende premie voor een Audi S3 loopt uiteen per autoverzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de belangrijkste elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (7645DB)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende autoverzekeraars. O.a. Aon Direct, Ditzo plus ZEKUR. We doorzoeken alleen maar assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Audi indelen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Audi S3


Goedkoopste autoverzekering voor Audi S3 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Audi S3. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (n.b. 4-KBZ-68).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (13-11-1967).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies een dekkings type voor Audi.
7. Filter de verzekeraars op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lagere premie bij veilig rijden
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Snel premie berekenen
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Handige tips & tricks
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Uitgebreid netwerk garages
Simpele website / account

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Dekking binnen & buitenland
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Duurzame verzekeraar
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Wettelijke Aansprakelijkheid
Goede hulp & adviezen

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pakketkorting mogelijk
Hulp bij overstappen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hoge kwaliteit focus
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Goed Geregeld Pakket
Hoge klantbeoordeling

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Service in de winkel
Handige overstaphulp

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
No-claimkorting tot wel 82%
Goede telefonische service


Snel premie van de Audi S3 berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de S3? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijk aspect is hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een jonge Audi S3. Autoverzekeraars onderzoeken ook o.a. regio (9862MC). Het tarief in Dreumel is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Baflo. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 – 12.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. Het tarief is dus erg persoonlijk. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul vandaag geboortedatum, aantal kilometers per jaar, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Audi S3 verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw S3 afsluiten!