Centraal Beheer Achmea Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Centraal Beheer Achmea is één van de grote autoverzekeraars in Nederland. Bij het afsluiten van een autoverzekering kan er een keuze gemaakt worden voor de Traditionele Autoverzekering of voor de Beter Bewust polis. Er zijn al meer dan een half miljoen eigenaren van auto’s, die bij deze verzekeraar een polis hebben afgesloten.

• Geen eigen risico
• Goede service bij schade
• Zelf verzekering samenstellen
• Overstappen is makkelijk

Beter Bewust polis
De Beter Bewust polis is bij uitstek geschikt voor eigenaren van een auto, die de voorkeur geven aan een eenvoudige verzekering. Op het gebied van schadeherstel wordt er een milieuvriendelijk beleid gevolgd, waarbij de reparatie verricht zal worden bij de door Centraal Beheer Achmea geselecteerde schadeherstelbedrijven. Daarbij is er geen sprake van een eigen risico.

Traditionele Autoverzekering
De nieuwwaarderegeling of de drie jaar aanschafwaarderegeling wordt toegepast bij het afsluiten van de Traditionele Autoverzekering. Hierbij worden er nieuwe onderdelen gebruikt voor schadeherstel. De verzekerde kan zelf een garage kiezen om de schade te laten herstellen of daarvoor terecht bij een van de door Centraal Beheer Achmea gekozen schadeherstelbedrijven. Ook hiervoor wordt geen eigen risico gehanteerd.

Centraal Beheer Achmea voordelen
Een van de grootste voordelen van de polis is dat er geen eigen risico wordt gehanteerd. Bij schadevrij rijden bestaat de mogelijkheid dat de no-claim korting kan lopen tot vijfenzeventig procent. De kosten van reparatie hoeven niet eerst zelf betaald te worden en de afdeling Schadeservice is vierentwintig uur per dag bereikbaar. Vervangend vervoer kan in voorkomende situaties worden geregeld. Er geldt veertien dagen bedenktijd bij het afsluiten van een polis.


centraal beheer verzekeringVerzeker je auto o.a. in Heemskerk, Wageningen, Castricum, Gorinchem, Uden, IJsselstein, Epe, Sneek, Geleen, Maassluis en Wijchen. Bekijk ook deze verzekeraar: Inshared.