Autoverzekering BMW 1 Serie Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw BMW 1 Serie afsluiten, via internet? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld InShared en niet te vergeten VKG. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en zonder moeite via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 1 Serie? Het premiebedrag heeft te maken met factoren als positie op de bonusladder, de dagwaarde plus jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. De vergelijker vindt in een paar seconden de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW 1 Serie! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Nissan Kubistar.

De beste autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de BMW 1 Serie Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de BMW 1 Serie? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er zijn 3 varianten van basisdekkingen voor jouw vertrouwde BMW 1 Serie. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
De 1 Serie verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Dit dekt vaak onder andere brandschade, schade door storm, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 1 Serie. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW 1 Serie. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus ladder variëren erg per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 1 Serie?

De actuele premie voor de BMW 1 Serie wijkt erg af per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de belangrijkste componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (9441MC)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je bekende autoverzekeringen. Neem nou Allianz, Lancyr en bijv. Zelf. We bekijken uitsluitend assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Neem dit in acht: dit is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor BMW filteren op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Aegon.

autoverzekering BMW 1 Serie


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 1 Serie afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 1 Serie. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 1-TVJ-38).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (7-03-1984).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor BMW.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Tot 30% veilige rijderskorting
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede pechhulpdekking
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Niet voorschieten
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Binnen 1 minuut geregeld
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Voor het hele gezin
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Veel vrijheid en keuzes
Snel schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Service award winnaar
Handige App

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Elke maand aanpasbaar
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Beoordelingsscore van 7,5+
Hulp bij het afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Wegslepen na ongeluk
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Optie rechtshulp-verkeer
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Voordelig 2e auto verzekeren
Aanvullende modules


Eenvoudig premie van de BMW 1 Serie berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een 1 Serie? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. 21-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een zware BMW 1 Serie. Assuradeurs overdenken ook feiten zoals postcode (4915ND). De premie in Aduard is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Barendrecht. Ook het aantal kilometers (20.001 – 25.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer onder andere geboortedatum, huisnummer, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle BMW 1 Serie verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 1 Serie afsluiten!