Aegon Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Met de Aegon autoverzekering gaat u veilig en zonder zorgen de weg op. Deze verzekeraar biedt een compleet pakket, van een WA-verzekering tot aan een complete All-risk verzekering voor jongere auto’s. De verzekeraar kent een aantal belangrijke garanties die we – voordat je Aegon gaat afsluiten – graag nog even noemen.

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot professionele hulpverlening bij schade
  • Ook hulp in het buitenland
  • Kies je voor de All-risk? Dan ben je ook verzekerd wanneer je verkeerde brandstof tankt
  • De All-risk “compleet” en “royaal” staan tevens garant in het geval van een lege accu
  • Kies je voor royaal? Dan ontvang je gratis pechhulp. En tot 3 jaar na aanschaf ontvang je de nieuwwaarde in geval van total loss.

Aegon verzekering vergelijken

Wil je de Aegon autoverzekering vergelijken met andere aanbieder? Dan kun je natuurlijk jouw kenteken + gegevens en het aantal schadevrije jaren in de vergelijker invullen. Je ontdekt dan direct wat voor jou de goedkoopste verzekeraar is. En je kunt de Aegon autoverzekering dan eenvoudig vergelijken met andere populaire aanbieders. Op die manier heb je snel een beeld van de prijsklasse van deze polis. Let op: de prijs van de verzekering houdt sterk verband met jouw type auto, woonplaats en schade-historie.

Dekkingen

De Aegon autoverzekering biedt – zoals alle verzekeraars – het complete pakket. Een WA-verzekering, een WA-extra, en een Allrisk verzekering. Doorgaans worden de oudere auto’s WA of WA+ verzekerd. Rijd je in een auto jonger dan 5  jaar? Dan is de All-risk verzekering van Aegon aan te raden. Van deze polis zijn er weer 3 varianten: de “basis”, “compleet” en “royaal”. Elk weer met zijn eigen voorwaarden.

Daarnaast biedt de autoverzekering van Aegon aanvullende modules. Denk aan een verzekering voor bestuurder en inzittenden, een ongevallenverzekering of rechtsbijstand. Op die manier kun je met een veilig gevoel de weg op. Let op dat je je niet over verzekerd. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met je adviseur.


aegon-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Waddinxveen, Vught, Hoensbroek, Baarn, Noordwijk, Diemen, Haaksbergen, Sliedrecht, Steenbergen en Oud-Beijerland. Bekijk ook deze verzekeraar: Allianz.