Autoverzekering Brakel Alle top-verzekeraars op een rijtje


Een goedkope autoverzekering in Brakel vergelijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Denk aan ANWB en Ditzo. Vergelijk alle aanbieders vlot en eenvoudig met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Brakel? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar o.a. dekking, aanvullende modules, privé of zakelijk gebruik plus demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Dan zoek je supersnel een passend verzekeringskantoor. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Via onze vergelijker kan jij – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Peugeot Bipper.

De beste autoverzekeraars

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en begin direct met besparen.

Handige informatie over je auto verzekeren in Brakel Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
In de regel sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gemiddeld genomen is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw auto? Dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

We onderscheiden drie ordes van dekkingen te onderscheiden. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Brakel
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Dan betaalt jouw verzekeraar beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering Brakel
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Zo dekt deze vorm ook schade door storm, een sterretje in je voorruit, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering Brakel
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van voor een all-risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Basis WA Verouderde van 10 jaar of ouder

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Brakel. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Belangrijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Module pechhulp Brakel
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting Brakel. Heb je wel schade? Dan ga je naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan daal je niet op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Goed onthouden: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Een overzicht van de kosten autoverzekering Brakel?

Het maandbedrag in Brakel verschilt nogal per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de bekendste variabelen.

 • Jouw woongebied (8354NA)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeraars. Onder andere Aegon, Lancyr en Univé. Wij vergelijken puur aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: de uitkomst is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Brakel verzekeringen rangschikken op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering afsluiten bij Nationale Nederlanden.

autoverzekering Brakel


Goedkoopste autoverzekering in Brakel afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Brakel. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Let op het stappenplan hieronder.

1. Kenteken invoeren (zoals 2-TSZ-16).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (13-04-1988).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Brakel op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Interessante ledenkorting
Helder polisblad

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Schade inzittenden
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Verrekening met garage
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Binnen 1 minuut geregeld
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Dekking binnen & buitenland
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Dag en nacht contact
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Maandelijks aanpassen
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Interessante pakketkorting
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Goed Geregeld Pakket
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Veel lokale adviseurs
Gemakkelijk opzeggen

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Superhandige App
Diverse modules kiezen


Goedkoopste verzekeringspremie in Brakel vergelijken voor alle merken

Welke kosten komen er kijken bij een autoverzekeringsmaatschappij Brakel? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale variabele is geboortedatum. Jongeren van 21 jaar hebben te maken met een hogere premie dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een kostbare auto uit Brakel. Assuradeurs overwegen daarnaast onder andere regio (6668LJ). De hoogte van de polis in Wormerveer is anders dan een Autoverzekering Capelle aan den IJssel. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en het gebruik van de auto tellen mee. Het tarief is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu jouw maandlasten. Geef direct gewenste dekking, postcode, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle verzekeraars in Brakel en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!