Nationale Nederlanden Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Er zijn drie autoverzekeringvarianten beschikbaar bij De Nationale Nederlanden, die naar wens kunnen worden uitgebreid met een aanvullende module. Bij de keuze voor een variant kan er rekening worden gehouden met de leeftijd van de auto.

• Op dit moment bijzonder voordelig
• Gratis uitdeuken auto
• Gratis hulp in buitenland
• Kwik-fit met tien procent korting
• Schadeherstel met vier jaar garantie

De Nationale verzekeringsvarianten
De wa variant is een van de drie verzekeringsvarianten en is verplicht voor alle autobezitters. Daarnaast kan er gekozen worden voor  de wa variant met mini casco en voor de wa variant met volledig casco. De Nationale biedt met de wa verzekering met volledig casco de meest uitgebreide autoverzekering, waarbij schade aan de eigen auto ook wordt gedekt en dat geldt ook als de schade door eigen schuld is ontstaan.

Aanvullende verzekering
Er wordt de mogelijkheid geboden om naast de autoverzekering een aanvullende module te kiezen, waarmee extra dekking verkregen kan worden. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een ongevallenverzekering voor inzittenden zijn, maar ook in de vorm van rechtsbijstand of voor het verzekeren van accessoires. Verder zijn er mogelijkheden om te kiezen voor een no-claim beschermer.

Voordelen van Nationale Nederlanden
De autoverzekeringen van De Nationale kent meerdere voordelen. Er kan gerekend worden op een lage premie en in het buitenland kan er een beroep worden gedaan op gratis hulp. Verder wordt er een waardecheque aangeboden voor Kwikfit met tien procent korting op de rekening van de Kwik-fit garage. Er kan van een gratis leenauto gebruik worden gemaakt, indien het herstel plaatsvindt bij een door De Nationale gekozen garagebedrijf. Dat heeft verder als voordeel dat de reparatiekosten rechtstreeks aan het herstelbedrijf worden betaald.


nationale-nederlanden verzekeringVerzeker je auto o.a. in Purmerend, Oss, Schiedam, Spijkenisse, Helmond, Vlaardingen, Almelo, Gouda, Zaandam, Lelystad en Alphen aan den Rijn. Bekijk ook deze verzekeraar: Centraal Beheer Achmea.