Autoverzekering Daihatsu Move Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Daihatsu Move afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Bekende voorbeelden zijn Bovag en uiteraard ook Voogd en Voogd. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en probleemloos online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Move? De assurantiepremie heeft te maken met onder andere dekking, aanvullende modules, de cataloguswaarde en jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij binnen 10 seconden tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Daihatsu Move! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Seat Arosa.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Daihatsu Move Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
In de regel duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Daihatsu Move? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 varianten van verzekeringen voor de Daihatsu Move. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Zo’n Move verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je kunt een claim indienen voor schade na blikseminslag, brandschade, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Daihatsu Move. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Daihatsu Move. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Let op: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Move?

De geldende premie voor een Daihatsu Move wijkt erg af per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste variabelen.

 • De plaats waar jij woont (8814HE)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • De verwachte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeringen. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink, Klaverblad en onder andere Voogd en Voogd. We bekijken alleen assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Neem dit in acht: de vergelijking is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Daihatsu indelen op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Auto verzekeren bij Klaverblad.

autoverzekering Daihatsu Move


Goedkoopste autoverzekering voor Daihatsu Move afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Daihatsu Move. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 1-TRD-45).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (25-11-1991).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Daihatsu.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lage premie + ledenkorting
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Schade inzittenden
Aanvullende dekking

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Ruime keuze uit garages
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Uitgebreid netwerk garages
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Extra dekking auto 6-13 jaar
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Dag en nacht contact
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Service award winnaar
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Maandelijks aanpassen
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Tot 85% korting
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Verhaalsbijstand
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Snel schadeherstel
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Superhandige App
Schade melden via internet


Eenvoudig premie van de Daihatsu Move berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de Move? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een bekende factor is jouw leeftijd. 23-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige Daihatsu Move. Autoverzekeraars overdenken ook jouw postcodegebied (6015AG). De premie in Druten is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Enschede. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 – 10.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) worden meegenomen. Het tarief is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu jouw maandlasten. Geef nu jouw aantal kilometers per jaar, geboortedatum, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Daihatsu Move verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Move afsluiten!