Autoverzekering Hyundai Coupe Kies de verzekering die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Hyundai Coupe vinden en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan Delta Lloyd en natuurlijk National Academic. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en probleemloos via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Coupe ? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van onder andere de gewenste dekking, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Hyundai Coupe! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volkswagen Golf 7.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Hyundai Coupe Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Hyundai Coupe? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie types waarborg types voor de Hyundai Coupe. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
De Coupe verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook schade door botsing met dieren, schade door storm, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Hyundai Coupe. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Hyundai Coupe. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Let op: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus regeling variëren erg per verzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Coupe ?

De premie voor de Hyundai Coupe varieert erg per verzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Op deze pagina vind jij de meest cruciale componenten.

 • Jouw woongebied (9441CD)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Onder andere Avéro Achmea, Interpolis of VKG. Wij checken slechts verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let op: dit is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Hyundai ordenen op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de verzekering. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Premie berekenen Generali.

autoverzekering Hyundai Coupe


Goedkoopste autoverzekering voor Hyundai Coupe afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Hyundai Coupe. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 6-TVK-62).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (28-06-1983).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies het type dekking voor Hyundai.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Haal-en brengservice
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Korting voor een 2e auto
Eenvoudige procedures

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Handige tips & tricks
Hulp bij overstappen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Uitgebreid netwerk garages
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Initiatief van achmea
Goede hulp & adviezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDuurzame verzekeraar
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Service award winnaar
24/7 schade melden

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Simpele verzekeringskaarten
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Beoordelingsscore van 7,5+
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Maximaal 80% korting
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook bedrijfsauto’s
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Voordelig 2e auto verzekeren
Eenvoudig contract / polis


Eenvoudig premie van de Hyundai Coupe berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de Coupe ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijk aspect is; hoe oud je bent. 22-jarigen betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een kostbare Hyundai Coupe. Assuradeurs onderzoeken ook je woonplaats (7554NK). De maandpremie in Oeffelt kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Hoensbroek. Ook het geschatte aantal km’s (30.001 en meer) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De berekening van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef snel huisnummer, postcode, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Hyundai Coupe verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Coupe afsluiten!