Generali Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Generali is een Nederlandse autoverzekeraar die tot voor kort onderdeel was van Generali Group. Inmiddels behoort Generali Nederland tot de andere bekende verzekeraar ASR. Dit heeft voor jou als consument verder geen gevolgen: je profiteert nog steeds van de aantrekkelijke voorwaarden van de Generali autoverzekering. Op deze pagina vind je meer informatie over de voordelen, de dekking en aanvullende modules van deze verzekeraar. Een belangrijke kracht van deze partij is de snelle schadeafhandeling. 60% van de schadegevallen wordt al binnen 1 dag afgewikkeld. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je lang op je geld moet wachten.

  • Supersnelle schadeafwikkeling (60% binnen 1 dag, 20% binnen 3 dagen)
  • Een scherpe premie met zeer heldere voorwaarden
  • In de meeste gevallen direct verzekerd
  • Eenvoudig je zaken online regelen
  • Interessante korting bij het verzekeren van een 2e auto

Generali verzekering vergelijken

Is deze verzekering iets voor jou? Om die vraag te beantwoorden kun je nu eenvoudig en snel de Generali autoverzekering vergelijken met een groot deel van de Nederlandse verzekeraars. Denk aan Inshared, FBTO of Allianz. Op die manier krijg je een goed beeld van de prijsstelling van deze verzekeraar

Elke verzekeraar schreeuwt natuurlijk met lage premies en aantrekkelijke voorwaarden. Maar niets is zo persoonlijk als een autoverzekering. De hoogte van de premie hangt namelijk af van veel persoonlijke zaken. Namelijk jouw type auto, het gewicht en de waarde. Maar ook de plaats waar jij woont is van belang. En het aantal schadevrije jaren en het aantal km’s dat je per jaar rijdt spelen allemaal een belangrijke rol. Wil je dus de Generali autoverzekering vergelijken met andere aanbieders? Zorg dan dat je jouw gegevens zo compleet en accuraat mogelijk invult.

Dekkingen

Kies je voor de Generali autoverzekering? Dan heb je de keuze uit 3 verschillende soorten dekkingen: De WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), de WA + beperkt casco en de All-risk verzekering (ook wel WA + volledig casco genoemd).  Het belangrijkste verschil tussen deze basisdekkingen is dat WA en WA + schade vergoedt aan anderen, terwijl de Allrisk verzekering ook uitbetaalt bij schade aan jou of je eigen auto, zelfs als het je eigen schuld is. De WA wordt vaak afgesloten voor autos’ van 10 jaar of ouder. De All-risk is een populaire optie bij jonge auto’s, van 5 jaar of jonger.

Aanvullende dekking
Is de basisdekking voor jou niet genoeg? Dan kun je jouw Generali autoverzekering uitbreiden met een aantal interessante extra aanvullende dekkingen. De meest bekende en belangrijke zijn de pechhulp, schade inzittenden, ongevallen inzittenden, verhaalservice (juridische hulp), rechtsbijstand en verlening nieuwwaarderegeling. Heb ik deze aanvullende dekking van Generali echt nodig? Dit is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Neem eens contact op met een onafhankelijk adviseur om samen de verschillende mogelijkheden in detail door te spreken.


generali-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Heiloo, Tubbergen, Tegelen, Berkel en Rodenrijs, Raalte, Stadskanaal en Vianen. Bekijk ook deze verzekeraar: Verzekeruzelf.nl.