Autoverzekering Jeep Renegade Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Jeep Renegade bekijken en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Toonaangevende partijen zijn o.a. Zelf en niet te vergeten Klaverblad. Vergelijk alle aanbieders vlug en probleemloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Renegade ? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van bijv. soort dekking, het aantal km’s dat je rijdt en jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt in luttele minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Jeep Renegade! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volvo 460.

Erkende verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Jeep Renegade Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Jeep Renegade? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij distantiëren drie varianten van verzekeringen voor de Jeep Renegade. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Je Renegade verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor explosie-schade, schade door storm, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Jeep Renegade. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Jeep Renegade. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder variëren erg per verzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Renegade ?

Het maandbedrag voor de Jeep Renegade wijkt erg af per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke variabelen.

 • Je woonplaats (6357EL)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Onder andere Avéro Achmea, Interpolis of SNS. We onderzoeken alleen maar autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Jeep classificeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van Delta Lloyd.

autoverzekering Jeep Renegade


Goedkoopste autoverzekering voor Jeep Renegade afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Jeep Renegade. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Nummerbord invullen (bijv. NG-706-F).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (26-11-1984).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Jeep.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Aanschafwaardegarantie
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Eigen herstelnetwerk
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Altijd verzekerd de weg op
Binnen 10 minuten claimen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Hoge klantenbeoordeling
Simpele website / account

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Sociale verzekeraar
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGoede verkeersrechtsbijstand
Handige overstaphulp

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pechhulp binnenland
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Beoordelingsscore van 7,5+
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Goed Geregeld Pakket
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook accessoires
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Bereikbaar via WhatsApp
Hoge klantbeoordeling


Goedkoopste premie van de Jeep Renegade berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn Renegade ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een welbekende factor is hoe oud je bent. 23-jarigen betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een nieuwe Jeep Renegade. Assuradeurs onderzoeken ook bijv. adresgegevens (5077NM). De maandpremie in Boxtel wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Kaatsheuvel. Ook de kilometrage (10.001 tot 12.000) en het type voertuig hebben invloed. Het maandelijkse bedrag kan dus enorm wisselen. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer hierboven gewenste dekking, aantal kilometers per jaar, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Jeep Renegade verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Renegade afsluiten!