Delta Lloyd Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Delta Lloyd is een betrouwbare autoverzekeraar met een goede reputatie. Niet voor niet scoort de WA-autoverzekering 5 sterren bij Moneyview. Delta Lloyd staat voor een complete dekking en een uitstekende klantenservice. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over deze verzekeringsmaatschappij. Wat zijn de belangrijkste pluspunten? Uit welke basisdekkingen kan ik kiezen? En welke aanvullende modules zijn er beschikbaar? Vragen waar je hier een antwoord op kunt vinden.

  • Een WA-verzekering beoordeeld met 5 sterren door Moneyview
  • Auto gestolen of total loss verklaard? Dan ontvang je een vergelijkbare auto
  • Een uitstekende bonus/malus regeling. Bij schade val je niet direct enorm terug
  • Er geldt geen hoger risico voor duurdere auto’s
  • Zonder schadevrije jaren ontvang je standaard 60% no-claimkorting.
  • Dit kan zelfs oplopen tot 80% korting

Delta Lloyd verzekering vergelijken

Is de Delta Lloyd autoverzekering dé polis die past bij jou en jouw auto? Dat is een complexe vraag. De premie komt tot stand op basis van een aantal verschillende factoren. Van belang hierbij zijn natuurlijk het type auto (waarde, gewicht), jouw woonplaats en het aantal schadevrije jaren. Op basis van deze gegevens berekent onze tool vervolgens wat voor jou de laagste premie is. Je ziet dan direct of ook Delta Lloyd hier tussen zit.

Of de autoverzekering van Delta Lloyd dus voor jou het voordeligste is, is niet zomaar te zeggen. Heb je veel jaren zonder schade? Dan loopt de korting op tot liefst 80%. Voor bestuurders met weinig schade is dit dus zeker een interessante aanbieder. Start nu direct met vergelijken en voer de gevraagde gegevens hierboven direct in.

Dekkingen

Bij Delta Lloyd heb je de keuze uit drie basisdekkingen. Dit zijn WA (Wettelijke aansprakelijkheid), WA + beperkt casco (ook wel WA+ genoemd) en WA + Volledig Casco (ook wel allrisk genoemd). De standaard WA-verzekering is de meest eenvoudig verzekering. Deze is overigens ook wettelijk verplicht. Deze dekking betaalt schade die aan andere personen/auto’s toebrengt. Wil je dat ook de schade aan jouw eigen auto wordt vergoed? Dan ben je het beste af met een Allrisk verzekering van Delta Lloyd. De standaard WA wordt vaak gekozen bij auto’s van 10 jaar en ouder, de Allrisk is geschikt voor auto’s van 0 – 5 jaar. Daar tussenin wordt doorgaans gekozen voor de WA+ dekking.

Aanvullende dekking
Jouw verzekering kun je compleet maken met een aantal waardevolle aanvullende dekkingen. Denk aan een ongevallen verzekering voor inzittenden, een schadeverzekering voor inzittenden, een rechtsbijstandsverzekering (voor juridische hulp), pechhulp en een extra verzekering voor accessoires. Denk bij het afsluiten van eventuele aanvullende autoverzekeringen van Delta Lloyd goed na of je de aanvullende verzekering daadwerkelijk nodig hebt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je niet oververzekerd bent of dubbel verzekerd bent.


delta-lloyd-verzekeringVerzeker je auto o.a. in  Eibergen, Rijen, Harlingen, Staphorst, Sassenheim en Mijdrecht. Bekijk ook deze verzekeraar: HEMA.