Autoverzekering Jeep Wrangler Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Jeep Wrangler afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn De Zeeuwse en ook nowGo. Vergelijk alle verzekeraars snel en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Wrangler ? Het premiebedrag wordt bepaald door o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, gebruik van de auto en demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Je treft dan binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Jeep Wrangler! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Volvo 760.

De beste autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Jeep Wrangler Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
In de regel is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Jeep Wrangler? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 varianten van dekkingen voor de Jeep Wrangler. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een gebruikte Wrangler verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook schade door storm, schade door botsing met dieren, diefstal. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Jeep Wrangler. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Jeep Wrangler. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Interessant: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Wrangler ?

De premie voor de Jeep Wrangler wisselt erg per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest invloedrijke elementen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (4280IF)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gewenste dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je bekende assuradeurs. Bijvoorbeeld ANWB, Kilometerverzekering plus Unigarant. We onderzoeken slechts organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let wel: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Jeep filteren op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de organisatie. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van nowGo.

autoverzekering Jeep Wrangler


Goedkoopste autoverzekering voor Jeep Wrangler afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Jeep Wrangler. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul het kenteken in (n.b. 5-TVK-74).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (7-06-1975).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies het type dekking voor Jeep.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Haal-en brengservice
Helder polisblad

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
4 extra zekerheden
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Speciale AutoModus App
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Hoge klantenbeoordeling
Geld snel op je rekening

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Extra dekking auto 6-13 jaar
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Veel vrijheid en keuzes
Met aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
WhatsApp service
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Online 10% korting
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Schade door rook en brand
Snel schade melden

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Onderdeel van Vivat
Schade snel afgehandeld

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gebruiksvriendelijke App
Eenvoudig uitbreiden


Snel premie van de Jeep Wrangler berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de Wrangler ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvolle factor is; hoe oud je bent. Jongeren tot 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een jonge Jeep Wrangler. Assuradeurs doorzoeken ook feiten zoals postcodegebied (2380LM). De hoogte van de polis in Wagenborgen wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Kamperland. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 – 12.000) en de waarde van je auto zijn bekende factoren. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Bereken nu zelf jouw premie. Geef snel geboortedatum, hoofdbestuurder, kenteken in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Jeep Wrangler verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Wrangler afsluiten!