Autoverzekering Daewoo Tacuma Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Daewoo Tacuma vergelijken en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en ook Voogd en Voogd. Vergelijk ze nu vlug en moeiteloos via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Tacuma? De assurantiepremie wordt bepaald door variabelen als positie op de bonusladder, de waarde van je auto en niet te vergeten jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij supersnel de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Daewoo Tacuma! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Via onze vergelijker kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Saab 9-7X.

De beste autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Daewoo Tacuma Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Veelal heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Daewoo Tacuma? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

We onderscheiden drie categorieënwaarborg types voor de Daewoo Tacuma. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Jullie Tacuma verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Daewoo Tacuma. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Daewoo Tacuma. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Feit: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Belangrijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wijken erg af per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dat betekent een malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Tacuma?

De actuele premie voor de Daewoo Tacuma varieert erg per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de voornaamste componenten.

 • De plaats waar jij woont (1097JM)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Onder andere Centraal Beheer, OHRA en onder andere Fairzekering. We doorzoeken slechts autoverzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Van belang: wij geven geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Daewoo rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Auto verzekeren bij ASR.

autoverzekering Daewoo Tacuma


Goedkoopste autoverzekering voor Daewoo Tacuma afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Daewoo Tacuma. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (bijv. 5-TSX-30).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-02-1963).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Daewoo.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Via WhatsApp bereikbaar
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Eigen herstelnetwerk
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Altijd verzekerd de weg op
Online schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Dag & nacht schadehulp
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Initiatief van achmea
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Dag en nacht contact
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Unieke extra dekkingen
24/7 schade melden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Ook ruitschade gedekt
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hulp bij mechanisch defect
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pakketkorting mogelijk
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook zakelijke klanten
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Gezinsautoregeling
Verschillende opties


Voordeligste premie van de Daewoo Tacuma berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de Tacuma? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een welbekende factor is geboortedatum. De “jonkies” betalen doorgaans meer dan oudere mensen, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de kosten wat meer bij een sjieke Daewoo Tacuma. Assuradeurs overwegen daarnaast o.a. regio (2489BN). De hoogte van de polis in Tubbergen is anders dan een Autoverzekering Elsloo. Ook de kilometrage (7501 – 10.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu jouw maandlasten. Geef snel postcode, kenteken, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Daewoo Tacuma verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Tacuma afsluiten!