Autoverzekering Kia Joice Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering voor de Kia Joice afsluiten, via internet? Momenteel is het aanbod enorm. Denk aan De Zeeuwse en VOOROP. Vergelijk ze nu vlot en zonder moeite online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Joice ? Het maandbedrag heeft te maken met variabelen als de gewenste dekking, privé of zakelijk gebruik en demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt binnen een paar minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Joice! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Volvo C70.

Erkende autoverzekeringen

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Kia Joice Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Vaak duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw Kia Joice? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 ordes van basisdekkingen voor jouw Kia Joice. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Zo’n Joice verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je kunt een claim indienen voor een sterretje in je voorruit, schade door storm, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Kia Joice. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Kia Joice. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Belangrijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus-trede verschillen nogal per verzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Joice ?

De hoogte van de premies voor een Kia Joice loopt uiteen per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de voornaamste onderdelen.

 • Je postcode / regio (1542AK)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je bekende verzekeringen. Voorbeelden zijn Aegon, nowGo plus Verzekeruzelf.nl. Wij controleren puur verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Kia rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van SNS.

autoverzekering Kia Joice


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Joice afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Kia Joice. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Nummerbord invullen (n.b. 45-ZPP-3).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (13-04-1981).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Kia.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Lage premie + ledenkorting
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Snel premie berekenen
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Veilige AutoModus
Gemakkelijk opzeggen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Snel online premie berekenen
Snel claims indienen

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Snelle reactietermijnen
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDag en nacht contact
Snel claims indienen

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Unieke extra dekkingen
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp binnenland
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Tot 85% korting
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Pakketkorting mogelijk
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook accessoires
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gebruiksvriendelijke App
24/7 schade melden


Online premie van mijn Kia Joice berekenen

Welke kosten komen er kijken voor het verzekeren van de Joice ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijke factor is; hoe oud je bent. De “jonkies” hebben te maken met een hogere premie dan ouderen / senioren, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een zware Kia Joice. Verzekeraars overwegen daarnaast feiten zoals postcodegebied (6541FK). De hoogte van de polis in Nuland is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Kerkrade. Ook het aantal km’s (7501 – 10.000) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul vandaag aantal kilometers per jaar, hoofdbestuurder, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Kia Joice verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Joice afsluiten!