SNS Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De SNS is als bank in Nederland erg bekend, maar wist je dat je daar ook heel veel soorten verzekeringen kunt afsluiten? Een van hun bekendste producten is de SNS autoverzekering. Hiermee is je auto goed verzekerd, thuis en onderweg. Zonder dat je te veel betaalt. En je krijgt 24/7 hulp bij schade. Wel zo’n geruststellend idee. Ook deze verzekeringsmaatschappij biedt de drie bekende pakketten aan:

  1. De SNS Wettelijke aansprakenlijkheid
  2. De SNS WA + beperkt casco
  3. De SNS All risk verzekering

Een groot voordeel van de SNS is de pakketkorting die je kunt krijgen bij het afsluiten van 3 of meer verzekeringen. Je betaald totaal geen polis of administratiekosten bij het afsluiten van een autoverzekering of ander product. En je hebt maar 1 maand opzegtermijn. Het is dus erg flexibel wat het een aantrekkelijke maatschappij maakt. Schade kun je eenvoudig online melden via je eigen SNS account.

Autverzekering SNS vergelijken

Om je premie bij de SNS bank verzekering voor de auto te kunnen berekenen en vergelijken met andere partijen heb je een eental stappen die je moet doorlopen. Vul je kentekenen in (dit is belangrijk voor de basis van de verzekering). Daarnaast zijn jouw persoonsgegevens van belang (leeftijd, woonplaats). Ook het aantal schadevrije jaren heeft effect op jouw premie want ook de SNS bonus/malus ladder speelt een rol. Hieronder vind je nogmaals een paar voordelen van de autoverzekeringen van SNS:

• Tot 8% pakketkorting
• Maandelijks opzegbaar
• Geen polis- en administratiekosten
• Eenvoudig overstappen
• Snel geholpen bij schade

Over de SNS verzekeringen
De SNS bank (onderdeel van de Volksbank N.V.) is een bekenden en betrouwbare verzekeringsmaatschappij in het Nederlandse verzekeringslandschap. Zeker voor klanten van de SNS-bank kan het voordelig zijn om hier een verzekering af te sluiten. SOS International op +31(0)206515151. Voor klanten die hun auto laten repareren bij Glasgarant is er een eigenrisico van €0. Dan heb je géén eigen risico dus. Bij andere schadeherstellers geldt wel een eigen bijdrage van €500 per schademelding. Er zijn meer dan 200 aangesloten garages in Nederland, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Heb je al een tijdje geen claims ingediend dan kan je rekenen op een flinke SNS no-claimkorting die kan oplopen tot 70% van je maandpremie!


sns-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Mierlo, Hoek van Holland, Strijen, Kudelstaart, Warnsveld, Lent, Bolsward en Heeze. Bekijk ook deze verzekeraar: Lancyr.