Autoverzekering Leek De voordeligste verzekeraar in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering in Leek vergelijken en afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bekende voorbeelden zijn Centraal Beheer en Voogd en Voogd. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en zonder moeite met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Leek? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld soort dekking, de dagwaarde en jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in een paar seconden het goedkoopste verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Chevrolet Alero.

Erkende autoverzekeringen

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Leek Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Je auto verkocht? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende varianten van basisdekkingen te onderscheiden. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Leek
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering Leek
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. schade door storm, explosie-schade, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering Leek
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Auto’s van 6 – 10 jaar
De instap WA Verouderde van 10 jaar of ouder

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Leek. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Handig: pechhulp Leek
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Leek. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het niet jouw schuld? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe zit het met de kosten autoverzekering Leek?

De actuele premies in Leek kan enorm verschillen per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? In het lijstje hieronder staan de meest betekenisvolle elementen.

 • De plaats waar jij woont (2780CH)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Denk aan Avéro Achmea, nowGo maar ook VVS. Wij controleren alleen maar organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Leek verzekeringen rangeren op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Overstappen naar ZEKUR.

autoverzekering Leek


Goedkoopste autoverzekering in Leek afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Leek. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Kenteken invoeren (e.g. 1-TVT-74).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (4-03-1961).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Selecteer de gewenste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Leek op laagste prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Hoge korting bij veilige rijstijl
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Helder polisblad

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
690.000 klanten gingen je voor
Hulp bij overstappen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Dag & nacht schadehulp
Eenvoudig uitbreiden

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Snelle reactietermijnen
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Ook voor inzittenden
Eenvoudig contract / polis

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Unieke extra dekkingen
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Ook ruitschade gedekt
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Schade door rook en brand
Online account

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pechhulp Route Mobiel
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Voor jong en oud geschikt

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Bereikbaar via WhatsApp
Schade snel afgehandeld


Voordeligste verzekeringspremie in Leek vergelijken voor alle auto’s

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Leek? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijk aspect is geboortedatum. 20-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan ouderen / senioren, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure auto uit Leek. Autoverzekeraars analyseren verder ook aspecten als woonplaats (4201NJ). De maandpremie in Urk kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Nunspeet. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 tot 12.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul vandaag eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek verzekeraars in Leek en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!