ZEKUR Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Ben jij minimaal 25 jaar oud? Rijd je in een niet al te snelle, grote, zware of dure auto? En heb je de afgelopen jaren niet al te veel schade gehad? Dan is de ZEKUR autoverzekering (van Univé) een geschikte verzekering voor jou. Een prima dekking, handige aanvullende modules en – niet onbelangrijk – een lage premie. Er is een gewoon ZEKUR autoverzekering (WA) en een Extra ZEKUR verzekering (WA + casco). Een allrisk verzekering is er dus niet. Waarom zou je jouw auto verzekeren met deze polis? Een aantal voordelen sommen we graag voor je op:

  • Ideaal voor 25-plussers met een “normale” auto, met schadevrije jaren
  • Tot wel 75% korting op jouw premie
  • Je betaalt geen onnodige poliskosten of afsluitekosten
  • Je kunt schade laten herstellen bij een door jou gekozen garage
  • Gewoon ZEKUR is al verkrijgbaar vanaf €10,77 per maand
  • Handige aanvullende modules zoals pechhulp en rechtsbijstand

Zekur verzekering vergelijken

Wil je de ZEKUR autoverzekering vergelijken met andere aanbieders? Het is allereerst goed op te merken dat ZEKUR zich richt op een specifieke groep: mensen van 25 jaar en ouder, met schadevrije jaren, met een niet al te dure of grote auto. Val jij in dit profiel? In dat geval is deze autoverzekering (onderdeel van Univé) wellicht een geschikte oplossing voor jou. En zoals genoemd: hij is al verkrijgbaar vanaf €10,77 per maand.

Om een eerlijke vergelijking te maken is het van belang dat je zoveel mogelijk gegevens over jouw huidige situatie invult. Belangrijk zijn je kenteken, je postcode en huisnummer en het aantal schadevrije jaren. Op basis van deze variabelen berekent het systeem de laagste premie voor jouw auto. Ben je jonger dan 25 jaar? Of rijd je een grote/dure auto? Dan is de kans groot dat de ZEKUR autoverzekering niet bij jou past.

Dekkingen

Uit welke dekkingstypes kan ik eigenlijk kiezen? Er zijn 2 opties: de Gewoon ZEKUR (WA) en de Extra ZEKUR dekking (WA + Casco). Als een van de weinige verzekeraars is er dus geen Allrisk verzekering. Hier kun je overigens wel voor terecht bij moedermaatschappij Univé. Met de beide basisdekkingen wordt de schade die je aan andere personen of auto’s aanbrengt uitbetaald. Bijvoorbeeld door een aanrijding. Dit geldt ook gewoon in het buitenland

ZEKUR Autoverzekring uitbreiden
Wil je – naast de prima basisdekking – nog meer zekerheid? Dan kun je optioneel kiezen voor een van de aanvullende dekkingen. Hierbij moet je denken aan pechhulp, een schadeverzekering voor inzittenden en een rechtsbijstandsverzekering. Let altijd goed op dat je niet oververzekerd bent. Ben je bijvoorbeeld lid van de ANWB? Dan is het onnodig om ook nog eens de extra pechhulp module te kiezen. Vraag bij twijfel altijd een onafhankelijk adviseur om advies.


zekur-verzekeringVerzeker je auto o.a. in De Lier, Made, Eijsden, Uitgeest, Monster, Laren, Doesburg en Goor. Bekijk ook deze verzekeraar: De Goudse.