Autoverzekering Lisse Vind de goedkoopste verzekeraarDe aller-goedkoopste autoverzekering in Lisse afsluiten, via internet? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. O.a. Allsecur en uiteraard ook VOOROP. Vergelijk alle aanbieders handig en gemakkelijk via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Lisse? Het maandbedrag hangt af van onder andere de gewenste dekking, gebruik van de auto plus jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je vindt dan in minder dan 1 minuut een geschikt verzekersinskantoor. Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Chevrolet Volt.

Lokale autoverzekeraars

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en begin direct met besparen.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Lisse Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Normaliter heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 ordes van autoverzekeringen beschikbaar. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering Lisse
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering Lisse
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook diefstal, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. Allrisk autoverzekering Lisse
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

All-risk (WA + volledig casco) Goede auto van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Basis WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt het nog uitbreiden met een aanvullende autoverzekering Lisse. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Niet gek: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Kies voor pechhulp Lisse
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting Lisse. Heb je wel schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus-trede lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Lisse?

Het maandbedrag in Lisse varieert erg per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de voornaamste componenten.

 • Jouw woongebied (2528FN)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je de meest populaire organisaties. Bijvoorbeeld Bovag, Ditzo maar ook Turien & Co. Wij controleren puur autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven polissen kan je voor Lisse verzekeringen ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de organisatie. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Overstappen naar OHRA.

autoverzekering Lisse


Goedkoopste autoverzekering in Lisse afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Lisse. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (zoals 7-SBF-49).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (28-04-1961).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies WA, WA+ of All-risk.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Lisse op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Interessante ledenkorting
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Goede pechhulpdekking
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Verrekening met garage
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Praktische tips veilig rijden
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Collectieve insteek
Snel claims indienen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Veel vrijheid en keuzes
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Score: beoordeeld met 8+
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp binnenland
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Verkeersschadeverzekering
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Klantbeoordeling 8+
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gebruiksvriendelijke App
Hoge klantbeoordeling


Goedkoopste verzekeringspremie in Lisse vergelijken voor jouw model

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Lisse? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een vrij cruciale factor is hoe oud je bent. 19-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook betaal je meer bij een sjieke auto uit Lisse. Autoverzekeringen overdenken ook factoren als postcodegebied (3904BD). De premie in s-gravenzande kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Oosterland. Ook het geschatte aantal km’s (7501 tot 10.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is dus een vrij ingewikkelde som. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul onder andere huisnummer, eventuele accessoires, postcode in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle verzekeraars in Lisse en stap over Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!