OHRA Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De Ohra heeft iedereen de mogelijkheid om zelf keuzes te maken met betrekking tot de dekking van de autoverzekeringen. Dat heeft als voordeel dat daarmee de hoogte van de premie zelf beïnvloed kan worden. De module wettelijke aansprakelijkheid is overigens verplicht voor elke autobezitter, waarbij er naar eigen voorkeur voor een aanvullende dekking kan worden gekozen.

• Met vijftien procent korting sluit u nu een verzekering af.
• Gratis opzegservice
• Gunstige no-claimkorting voor tweede auto
• Zelf keuze voor dekking

Ohra modules
Er zijn acht modules beschikbaar voor het samenstellen van een autoverzekering. Naast de verplichte module van wettelijke aansprakelijkheid, kan de polis worden uitgebreid met een aanvullende dekking. De wa plus/mini casco verzekeringen zijn te vinden in de eerste vier modules en de  wa casco/all risk omvatten de modules van één tot en met vijf.

Ohra dekking
Uiteraard verschilt de dekking per module, maar het is wel mogelijk om voor een combinatie van dekkingen te kiezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het risico tegen natuurschade, storm en brand extra te verzekeringen, maar daarnaast kan evengoed gekozen worden voor een dekking tegen ruitschade of tegen diefstal. Ook kan er overwogen worden om de aanrijdingaccessoires mee te laten verzekeren.

Voordelen op een rij
Een van de voordelen van het afsluiten van een Ohra autoverzekering is dat starters direct een no-claim korting krijgen van zestig procent. Deze korting kan verder lopen tot tachtig procent en is eveneens van toepassing op de partner van degene, die verzekerd is. Er kan bovendien op een aantrekkelijke pakketkorting worden gerekend als er naast de autoverzekering nog twee andere polissen worden afgesloten.


ohra verzekeringVerzeker je auto o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen en Enschede. Bekijk ook deze verzekeraar: Allsecur.