Autoverzekering Mercedes-Benz SLK 230 Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz SLK 230 vinden en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Bijvoorbeeld Kilometerverzekering en niet te vergeten SNS. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en probleemloos via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de SLK 230? Het premiebedrag komt tot stand op basis van bijvoorbeeld dekking, aanvullende modules, de waarde van je auto plus jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz SLK 230! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Chrysler 300 C.

De beste autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Mercedes-Benz SLK 230 Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
In de regel neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Mercedes-Benz SLK 230? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 varianten van dekkingen voor de Mercedes-Benz SLK 230. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Een SLK 230 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de schade aan de andere auto of personen.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je kunt een claim indienen voor explosie-schade, schade door storm, een sterretje in je voorruit. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Mercedes-Benz SLK 230. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Mercedes-Benz SLK 230. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Interessant: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus regeling lopen uiteen per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn SLK 230?

De geldende premie voor een Mercedes-Benz SLK 230 wisselt nogal eens per verzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de bekendste factoren.

 • De plaats waar jij woont (4609AA)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. O.a. EAG Assuradeuren, ING Bank of VKG. We onderzoeken enkel autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Mercedes-Benz indelen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende verzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Overstappen naar Univé.

autoverzekering Mercedes-Benz SLK 230


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz SLK 230 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Mercedes-Benz SLK 230. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Gebruik deze handige stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 4-KHL-45).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (23-10-1992).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Mercedes-Benz.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Unieke schadehulp
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Snel premie berekenen
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Handige tips & tricks
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Gemiddeld cijfer van 8+
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Ook totaalpakketten
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Ook voor inzittenden
Online account

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Wettelijke Aansprakelijkheid
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pechhulp buitenland
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door diefstal
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Wegslepen na ongeluk
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
WA, WA+ of All Risk
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Eigen risico kiezen
Hulp en ondersteuning


Online premie van mijn Mercedes-Benz SLK 230 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de SLK 230? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijke factor is; hoe oud je bent. 21-jarigen betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een kostbare Mercedes-Benz SLK 230. Autoverzekeraars kijken ook naar bijv. adresgegevens (3528NE). De maandpremie in Heerjansdam is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Oosthuizen. Ook het verwachte aantal kilometers (15.001 – 20.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig hebben invloed. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer onder andere hoofdbestuurder, gewenste dekking, geboortedatum in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Mercedes-Benz SLK 230 verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw SLK 230 afsluiten!