Univé Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De Unive autoverzekering kan afgesloten worden in uiteenlopende varianten. Wel is er een overeenkomstig kenmerk en dat is de lage premie. Uiteraard ontbreekt bij deze verzekeraar ook de uitstekende service niet. Met betrekking tot de inhoud van de dekkingen kunt u zelf de keuze maken. Dat betekent dus ook dat u met de premie van het verzekeringsproduct rekening kunt houden. U kunt bij de Unive autoverzekeringuit drie verzekeringspakketten een keuze maken met verschillende dekkingen.

•  Schadeservice van Unive altijd bereikbaar
•  Hybride auto krijgt tien procent korting
•  Opzegservice is gratis
•  Extra korting met Premie Voordeel Plan
•  Uitgebreide dekkingsvarianten

Verzekering wettelijke aansprakelijkheid
Bezit u een auto, dan is de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering een verplicht verzekeringsproduct. Daarmee wordt er namelijk bescherming geboden aan derden indien u onverhoopt met de auto schade zou veroorzaken. De keuze voor het afsluiten van alleen een WA polis kunt u maken als de auto ouder is dan acht jaar. Bij een jonger model is het raadzaam een keuze te maken uit de meer uitgebreide dekkingsvarianten van de verzekeraar.

Beperkt casco en allrisk
De Univé autoverzekering in de vorm van de allrisk polis biedt een complete bescherming voor u auto, waarbij zelf aangerichte schade onder de strekking van de dekking valt. Een vergoeding van schade aan de eigen auto wordt ook bij de beperkt casco polis geboden, maar dan alleen voor de schade, die door derden is ontstaan. Overigens geldt voor alle verzekeringsproducten voor de auto dat deze aangevuld kunnen worden met pechhulp, verkeersrechtsbijstand en een inzittendenverzekering.


unive verzekeringVerzeker je auto o.a. in Haarlem, Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn, s-Hertogenbosch, Hoofddorp, Maastricht, Leiden, Dordrecht en Zoetermeer. Bekijk ook deze verzekeraar: ANWB.