Autoverzekering Nissan Almera Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Nissan Almera vinden en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Delta Lloyd en niet te vergeten VVS. Vergelijk ze nu vlug en gemakkelijk met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Almera ? De maandelijkse premie hangt af van factoren als soort dekking, de aanschafwaarde plus jouw leeftijd. Vul hierboven de gegevens in. Je achterhaalt binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Almera! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Dacia Break.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Nissan Almera Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Nissan Almera? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 varianten van waarborg types voor de Nissan Almera. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een Almera verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben je schuldig aan een botsing? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door storm, schade na blikseminslag, brandschade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Nissan Almera. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Nissan Almera. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Almera ?

De geldende premie voor een Nissan Almera loopt uiteen per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de bekendste variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (7852LA)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De dagwaarde van de auto
 • Gebruikstype: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Zoals Bovag, Ditzo plus SNS. Wij vergelijken slechts organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Vergeet niet: wij geven geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Nissan indelen op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de autoverzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering Aegon.

autoverzekering Nissan Almera


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Almera afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Nissan Almera. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 82-ZPB-5).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (14-01-1985).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies de juiste dekking voor Nissan.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Schade inzittenden
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Verrekening met garage
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Interessante bonusladder
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Sociale verzekeraar
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Ouderwets binnenlopen
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Met aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Ook ruitschade gedekt
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Schade door rook en brand
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Wegslepen na ongeluk
Online account

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Klantbeoordeling 8+
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gezinsautoregeling
Binnen 10 minuten claimen


Snel premie van de Nissan Almera berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Almera ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekend aspect is; hoe oud je bent. Jonge bestuurders betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een zware Nissan Almera. Autoverzekeringen kijken ook naar je postcode (1839EN). Het tarief in Schimmert kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Pesse. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 tot 20.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is dus een vrij ingewikkelde som. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef direct kenteken, geboortedatum, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Nissan Almera verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Almera afsluiten!