Autoverzekering Nissan Cube Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Nissan Cube afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Bekende voorbeelden zijn Zelf en uiteraard ook National Academic. Vergelijk alle verzekeraars snel en probleemloos met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Cube ? Het maandbedrag heeft te maken met onder andere soort dekking, de waarde van je auto en bijvoorbeeld demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Cube! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Dacia Duster.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Nissan Cube Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
In de regel duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Nissan Cube? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Na de informering over de poliswijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 varianten van waarborg types voor jouw vertrouwde Nissan Cube. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Je Cube verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere explosie-schade, schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Nissan Cube. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Nissan Cube. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Iets voor jou? Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Let op: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per autoverzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Cube ?

De hoogte van de premies voor een Nissan Cube varieert erg per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de voornaamste componenten.

 • Je postcode / regio (4293CL)
 • Het merk en type van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde autoverzekeringen. Onder andere Avéro Achmea, Nationale Nederlanden maar ook WitGeld.nl. Wij checken alleen maar verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Neem dit in acht: wij geven geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Nissan rangschikken op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering ASR.

autoverzekering Nissan Cube


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Cube afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Nissan Cube. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (n.b. 3-KBN-68).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (20-07-1978).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Nissan.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Unieke schadehulp
Hoge klantbeoordeling

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Faire schadeafhandeling
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Verrekening met garage
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Binnen 1 minuut geregeld
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Extra korting op pakketten
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar van vele prijzen
Eenvoudig contract / polis

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Ook ruitschade gedekt
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
24 uur per dag hulp
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Maximaal 80% korting
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Service in de winkel
Hulp bij het afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Voordelig 2e auto verzekeren
Eenvoudige procedures


Online premie van mijn Nissan Cube berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de Cube ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voornaam aspect is jouw leeftijd. 18-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een kostbare Nissan Cube. Autoverzekeringen onderzoeken ook bijvoorbeeld postcode (9723KC). De hoogte van de polis in Beverwijk wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Philippine. Ook het verwachte aantal kilometers (30.001 en meer) en de dagwaarde van de auto tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer onder andere aantal kilometers per jaar, geboortedatum, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Nissan Cube verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Cube afsluiten!