ASR Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De ASR autoverzekering doet het net even wat anders dan je misschien gewend bent. A.s.r. werkt namelijk met een zogeheten no blame, no claim regeling. Wat dit inhoud? Heel simpel: Heb je schade, maar is dit niet jouw schuld? Dan gaat dit niet ten koste van je schadevrije jaren. Dus heb je schade doordat iemand anders tegen jou aanrijdt, of door een kras als gevolg van vandalisme? Dan kun je gewoon jouw schade claimen, zonder dat negatieve invloed heeft op jouw premie of bonus/malus ladder. Wel zo eerlijk toch? Daarnaast heeft de ASR autoverzekering nog meer te bieden, graag informeren we je:

  • Heb je schade zonder dat het jouw schuld is? Dan ga je niet omhoog in premie
  • Aankoopwaarde of nieuwwaarde tot 3 jaar verzekerd
  • Verzeker je meerdere voertuigen bij A.s.r? Dan kun je tot 25% korting ontvangen
  • Je verzekering afsluiten bij een onafhankelijke adviseur die zijn/haar klanten echt kent

A.S.R verzekering vergelijken

Is de a.s.r. autoverzekering iets voor mij? Allereerst zien we ASR als een transparante en eerlijke verzekering. Het is geen schreeuwerige partij met hoge kortingen. Je kiest dus voornamelijk voor ASR omdat het een eerlijke partij is. De no blame, no claim korting is daar een belangrijk voordeel van. Verder is het goed te noemen dat de autoverzekering niet voor alle auto’s mogelijk is. Daarvoor gelden 3 voorwaarden:

  1. Alleen voor auto’s die voornamelijk particulier gebruikt worden
  2. Enkel voor auto’s met een Nederlands kenteken
  3. Je auto mag maximaal 3.5000 kilogram wegen (inclusief laadvermogen)
  4. Er is een speciale verzekering voor zakelijke auto’s

Houd jij van de werkwijze van ASR? Vergelijk dan direct deze verzekeraar met andere bekende spelers zoals FBTO en Allianz. Met onze vergelijker achterhaal je in een paar minuten wat voor jouw situatie de meest voordelige verzekeraar is. Maar zoals gezegd: staar je niet blind op prijs. Kijk ook naar voorwaarden en neem ook zeker de no blame no claim regeling mee.

Dekkingen

Bij ASR heb je de keuze uit 4 basisdekkingen. Dit zijn de WA, WA + Casco beperkt, WA + Casco inruilplus en WA + Casco allrisk. Op de website van ASR verzekeringen zie je precies de voorwaarden per type basisdekking. Over het algemeen geldt dat oudere auto’s van 10 jaar of ouder standaard Wettelijk Aansprakelijk (WA) verzekerd worden. Heb je juist een splinternieuwe auto, van 5 jaar of nieuwer? Dan wordt er doorgaans gekozen voor een Allrisk verzekering.

Naast jouw basisdekking heb je de keuze uit verschillende extra dekkingen. Denk aan pechhulp, rechtsbijstand, vrije keuze herstel of schade aan ingebouwde extra’s. Maak voor jezelf de overweging of het echt nodig is. Je kunt ook altijd het advies inschakelen van een van de adviseurs van ASR autoverzekeringen.


asr-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Hilvarenbeek, Bedum, Neede, Udenhout, Oude Pekela en Tholen. Bekijk ook deze verzekeraar: SNS.