Autoverzekering Nissan GT-R Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe goedkoopste autoverzekering voor de Nissan GT-R bekijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Populaire aanbieders zijn De Zeeuwse en niet te vergeten VOOROP. Vergelijk ze nu vlot en gemakkelijk via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn GT-R ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar zaken als dekking, aanvullende modules, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Je bekijkt dan binnen een paar minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan GT-R! Goed om te weten: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Dacia Sandero.

Alle populaire aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Nissan GT-R Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Nissan GT-R? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie ordes van garanties voor jouw Nissan GT-R. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Je GT-R verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade na blikseminslag, schade door storm, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Nissan GT-R. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Nissan GT-R. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Niet gek: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Let op: De spelregels van de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een GT-R ?

De actuele premie voor de Nissan GT-R varieert erg per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de voornaamste componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (1135CH)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Gekozen WA-variant en modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Voorbeelden zijn Allianz, Lancyr en bijv. Zelf. Wij raadplegen alleen maar aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: de uitkomst is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Nissan sorteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande verzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Goedkoopste verzekering ZEKUR.

autoverzekering Nissan GT-R


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan GT-R afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Nissan GT-R. Hoe vind je nu de laagste premie? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Nummerbord invullen (n.b. 1-SZF-85).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (9-02-1989).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Nissan.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Dag en nacht hulp van centrale
Binnen 10 minuten claimen

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
4 extra zekerheden
Eenvoudig uitbreiden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Handige tips & tricks
Handige App

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Binnen 1 minuut geregeld
Goede telefonische service

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Gemiddeld een 8 op service
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
Supersnel geregeld

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Ook complete pakketten
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Online 10% korting
Helder polisblad

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hulp bij mechanisch defect
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Pechhulp Route Mobiel
Simpele website / account

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Coöperatieve verzekeraar
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Hoge no-claim kortingen
Online account


Eenvoudig premie van de Nissan GT-R berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn GT-R ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een bekend aspect is geboortejaar. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Nissan GT-R. Autoverzekeraars analyseren verder ook bijvoorbeeld postcodegebied (1641CG). Het tarief in Den Dolder wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Poeldijk. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 – 10.000) en het gebruik van de auto hebben invloed. Het maandelijkse bedrag hangt dus van veel zaken af. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef snel hoofdbestuurder, eventuele accessoires, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Nissan GT-R verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw GT-R afsluiten!