Autoverzekering Nissan Primastar Kies de verzekering die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Nissan Primastar bekijken en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bekende voorbeelden zijn ASR en natuurlijk Turien & Co. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Primastar ? De assurantiepremie heeft te maken met factoren als dekking, aanvullende modules, het aantal km’s dat je rijdt en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan binnen een paar minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Nissan Primastar! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Daihatsu Rocky.

De beste autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Nissan Primastar Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gewoonlijk een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Nissan Primastar? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende types garanties voor jouw Nissan Primastar. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Je Primastar verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij tweezijdige schade, brandschade, schade door storm. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Nissan Primastar. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Nissan Primastar. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Noemenswaardig: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je wel schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Opmerkelijk: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn Primastar ?

De premie voor de Nissan Primastar verschilt nogal per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de bekendste componenten.

 • Jouw postcodegebied (9420EN)
 • Het gewicht van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Zoals Allianz, Interpolis plus VVS. We bekijken uitsluitend autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Nissan indelen op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Goedkoopste verzekering De Zeeuwse.

autoverzekering Nissan Primastar


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Primastar afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Nissan Primastar. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 4-XBK-62).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (24-12-1988).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Nissan.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Via WhatsApp bereikbaar
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Snel premie berekenen
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Unieke Automodus
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
4 jaar FOCWA-garantie
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Goede verkeersrechtsbijstand
Handige App

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
24/7 schade melden

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Ook ruitschade gedekt
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
24 uur per dag hulp
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pakketkorting mogelijk
Online klantenservice

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
WA, WA+ of All Risk
Hulp bij het afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Voordelig 2e auto verzekeren
Hulp bij het afsluiten


Goedkoopste premie van de Nissan Primastar berekenen

Hoe hoog is de premie voor de verzekering van mijn Primastar ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke factor is; hoe oud je bent. Jongeren t/m 23 hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook ligt de premie wat hoger bij een jonge Nissan Primastar. Assuradeurs overwegen daarnaast jouw postcodegebied (9327IL). De maandpremie in Echt is anders dan een Autoverzekering Reuver. Ook het verwachte aantal kilometers (tot en met 7500) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. De maandpremie is dus niet zomaar te noemen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul o.a. schadevrije jaren, gewenste dekking, aantal kilometers per jaar in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Nissan Primastar verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Primastar afsluiten!