De Zeeuwse Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Wellicht ken jij deze verzekeraar nog als de Algemene Zeeuwse en OVZ Verzekeringen; tegenwoordig heet het bedrijf echter de Zeeuwse verzekeringen. Deze aanbieder uit Zeeland (Middelburg) werkt uitsluitend samen met assurantieadviseurs uit hun omgeving. Qua autoverzekeringen kunnen particulieren hier prima terecht maar ook voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) zijn geschikte oplossingen af te sluiten. Het complete verzekeringsaanbod van De Zeeuwse bestaat uit de volgende verzekeringen:

  • Autoverzekering
  • Opstalverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering

Autoverzekering de Zeeuwse vergelijken

Wil jij zelf een autoverzekering afsluiten bij de Zeeuwse? Dan wil je natuurlijk wel eerst weten hoeveel geld je kwijt bent aan de maandpremie. Dit kun je doen door op hun website te calculator in te vullen. Door middel van je kenteken en privegegevens als “leeftijd”, “postcode” en aantal “schadevrije jaren” wordt een basispremie berekend. Afhankelijk van je wensen (bijvoorbeeld All risk of uitsluitend een WA) en de gekozen extra dekkingen als inzittenden verzekering of pechhulp kan de premie variëren.

De Zeeuwse Wettelijke aansprakelijkheid
Een minimale verzekering. Alleen de schade die jij zelf veroorzaakt bij de tegenpartij wordt vergoed. Dit wordt vaak gekozen voor wat oudere auto’s.

De Zeeuwse WA+ 
Deze beperkt casco dekking is een uitgebreide WA verzekering. O.a. diefstal, brand, storm of botsing met overstekend wild zijn gedekt.

De Zeeuwse  All risk
De volledig casco verzekering wordt doorgaans afgesloten bij nieuwe auto’s. Ook bijvoorbeeld schade aan je eigen auto is gedekt indien je dit zelf hebt veroorzaakt. Er is een drie jaar nieuwwaarderegeling en twee jaar aanschafwaarderegeling voor tweede hands auto’s.

Meer over de autoverzekeringen van de Zeeuwse
Dit is een echte verzekeraars voor mensen uit Zeeland en omgevingen. De service is goed en heeft vooral betrekking op de echte zeeuwen. Dit komt doordat er flink wordt ingezet op persoonlijk contact met je eigen adviseurs. Deze autoverzekering wordt na verhouding dus ook vaker in Zeeland afgesloten dan elders in het land. Het is overigens best wel mogelijk om als Groninger of Amsterdammer hier een autoverzekering af te sluiten!


de-zeeuwse-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Boskoop, Dieren, Bennekom, Coevorden, Breukelen, Woudrichem, Lopik en Twello. Bekijk ook deze verzekeraar: Klaverblad.