Autoverzekering Peugeot 807 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Peugeot 807 vinden en afsluiten? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en ook VVS. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn 807 ? Het maandbedrag komt tot stand op basis van onder andere schadehistorie, de dagwaarde plus jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot 807! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Ford Grand C-Max.

De beste autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Peugeot 807 Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
In het algemeen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Dikwijls is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Peugeot 807? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van garanties voor de Peugeot 807. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een 807 verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. tweezijdige schade, schade aan derden, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Peugeot 807. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Peugeot 807. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus ladder variëren erg per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn 807 ?

Het maandbedrag voor de Peugeot 807 wisselt nogal eens per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de belangrijkste componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (1060AN)
 • soort beveiliging op je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gewenste dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via de vergelijker vergelijk je bekende autoverzekeringen. Onder andere Bruns ten Brink, Nationale Nederlanden en Unigarant. We onderzoeken slechts aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Peugeot sorteren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de aangaande verzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering vergelijken nowGo.

autoverzekering Peugeot 807


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 807 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Peugeot 807. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Kenteken invoeren (e.g. 5-XXN-67).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (17-12-1990).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Peugeot.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lage premie + ledenkorting
Gebruiksvriendelijke website

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Pechhulpdekking
Online schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Veilige AutoModus
Hulp bij overstappen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Praktische tips veilig rijden
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Dag en nacht contact
Handige overstaphulp

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Unieke extra dekkingen
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Snel online afsluiten
Hoge klantbeoordeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Verkeersschadeverzekering
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Wegslepen na ongeluk
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
WA, WA+ of All Risk
Eenvoudig uitbreiden

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Bereikbaar via WhatsApp
14 dagen bedenktijd


Voordeligste premie van de Peugeot 807 berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn 807 ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvolle variabele is geboortedatum. 20-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een recent gekochte Peugeot 807. Aanbieders kijken ook naar je woongebied (8875FI). Het maandbedrag in Middelstum kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Silvolde. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 – 12.000) en wie de hoofdbestuurder is tellen mee. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul onder andere gewenste dekking, hoofdbestuurder, postcode in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Peugeot 807 verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 807 afsluiten!