Autoverzekering Roosendaal Alle top-verzekeraars op een rijtjeEen goedkope autoverzekering in Roosendaal bekijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Allsecur en ook Turien & Co. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in Roosendaal? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar onder andere schadevrije jaren, gebruik van de auto plus jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. De vergelijker vindt in luttele minuten een passend verzekeringskantoor. Goed om te weten: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Lancia Lybra.

Bekende autoverzekeraars

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en begin direct met besparen.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Roosendaal Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Dikwijls sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw auto? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie types basisdekkingen die je kunt selecteren. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Roosendaal
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je schade bij een ander? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus verzekering Roosendaal
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Hier kun je ook terecht bij tweezijdige schade, een sterretje in je voorruit, schade door storm. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering Roosendaal
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Auto’s van 10 jaar of ouder

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Roosendaal. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra dekking pechhulp Roosendaal
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Roosendaal. Heb je een ongelukje gehad? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Let op: De voorwaarden van de bonus/malus regeling wijken erg af per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan daal je niet op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe zit het met de kosten autoverzekering Roosendaal?

Het maandbedrag in Roosendaal varieert erg per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de belangrijkste onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (8713NH)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeraars. Denk aan Bruns ten Brink, Lancyr en WitGeld.nl. Wij checken alleen maar autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Noemenswaardig: beschouw dit niet als een advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Roosendaal verzekeringen ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de betrokken verzekering. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. WA-verzekering nowGo.

autoverzekering Roosendaal


Goedkoopste autoverzekering in Roosendaal afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Roosendaal. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 7-TDV-61).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (19-10-1976).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco.
7. Kies de goedkoopste autoverzekeraar uit Roosendaal op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Faire schadeafhandeling
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Veilige AutoModus
Snel schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Snel online premie berekenen
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Initiatief van achmea
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGeen poliskosten
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar van vele prijzen
24/7 schade melden

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Elke maand aanpasbaar
Snel online afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Inzittenden meeverzekeren
Snel claims indienen

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
SOS International
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Coöperatieve verzekeraar
Aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Afsluiten in 5 snelle stappen
Goede hulp & adviezen


Online verzekeringspremie in Roosendaal vergelijken voor je auto

Hoe hoog is de premie bij de autoverzekeringsmaatschappij Roosendaal? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijke factor is jouw leeftijd. Jongeren van 19 jaar betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een zware auto uit Roosendaal. Verzekeraars overwegen daarnaast aspecten als adresgegevens (3847BC). De hoogte van de polis in Bennebroek is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Veldhoven. Ook het aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en het merk/type auto hebben invloed. De berekening van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef direct kenteken, postcode, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de verzekeraars in Roosendaal en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!