Autoverzekering Lancia Lybra Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Lancia Lybra afsluiten, via internet? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Populaire aanbieders zijn ZLM Verzekeringen en ook United Insurance. Vergelijk alle verzekeraars vlug en eenvoudig online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Lybra ? Jouw premie komt tot stand op basis van variabelen als schadehistorie, de aanschafwaarde maar ook jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan binnen mum van tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lancia Lybra! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Alfa Romeo 164.

Erkende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Lancia Lybra Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Normaliter is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Lancia Lybra? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende varianten van autoverzekeringen voor jouw eigen Lancia Lybra. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie Lybra verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, tweezijdige schade, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Lancia Lybra. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Lancia Lybra. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Goed onthouden: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus-trede lopen uiteen per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan daal je niet op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Lybra ?

Het maandbedrag voor de Lancia Lybra loopt uiteen per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (3489GD)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via deze website vergelijk je bekende assuradeurs. Neem nou Allianz, ING Bank en ZLM Verzekeringen. We doorzoeken alleen maar organisaties die werken met actuele premies en geldige prijzen. Noemenswaardig: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Lancia ordenen op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande verzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van ZEKUR.

autoverzekering Lancia Lybra


Goedkoopste autoverzekering voor Lancia Lybra afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Lancia Lybra. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 25-ZXF-8).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (13-12-1981).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies de juiste dekking voor Lancia.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Lage premie + ledenkorting
Goede telefonische service

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Goede pechhulpdekking
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Altijd verzekerd de weg op
Hulp bij overstappen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Hoge klantenbeoordeling
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Extra dekking auto 6-13 jaar
Snel claims indienen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Duurzame verzekeraar
Voor jong en oud geschikt

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Unieke extra dekkingen
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Maandelijks aanpassen
Online account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Beoordelingsscore van 7,5+
Snel schade melden

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Schadegarant bedrijven
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Gemakkelijk opzeggen


Goedkoopste premie van de Lancia Lybra berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn Lybra ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale factor is hoe oud je bent. 22-jarigen betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook betaal je meer bij een prijzige Lancia Lybra. Verzekeraars bekijken daarnaast zaken als postcodegebied (3600CH). De maandpremie in Chaam kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Leimuiden. Ook het aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en wie de hoofdbestuurder is tellen mee. De berekening van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu zelf jouw premie. Geef snel geboortedatum, aantal kilometers per jaar, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Lancia Lybra verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Lybra afsluiten!