Autoverzekering Stroe Begin met besparen op jouw verzekering


De goedkoopste autoverzekering in Stroe afsluiten, via internet? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. O.a. Aon Direct en uiteraard ook Reaal. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en probleemloos via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Stroe? Het premiebedrag komt tot stand op basis van o.a. schadehistorie, het aantal km’s dat je rijdt plus jouw leeftijd. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan binnen een paar minuten een verzekeringskantoor dat bij jou past. Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mercedes-Benz C 320.

Bekende aanbieders

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over je auto verzekeren in Stroe Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Veelal is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw auto? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 categorieëngaranties om uit te kiezen. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Stroe
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering Stroe
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade aan derden, schade na blikseminslag, diefstal. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All risk autoverzekering Stroe
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van voor een all-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Auto’s van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Stroe. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Belangrijk: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra pechhulp Stroe
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Stroe. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Let op: De regels van de bonus/malus-ladder variëren erg per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Stroe?

De maandpremie in Stroe wijkt erg af per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hierna benoemen wij de belangrijkste componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (7961LL)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Dekking + aanvullende modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Zoals AutoWeek, ING Bank of VOOROP. Wij vergelijken alleen maar aanbieders waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed om te weten: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Stroe verzekeringen ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de autoverzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen ZEKUR.

autoverzekering Stroe


Goedkoopste autoverzekering in Stroe afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Stroe. Hoe vind je nu de laagste premie? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Nummerbord invullen (zoals GD-782-S).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (23-05-1970).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Stroe op laagste prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lage premie + ledenkorting
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Pechhulpdekking
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Niet voorschieten
Goede hulp & adviezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Interessante bonusladder
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Dekking binnen & buitenland
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Geen poliskosten
Eenvoudig contract / polis

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Unieke extra dekkingen
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Online 10% korting
Hulp bij het afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Inzittenden meeverzekeren
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Pechhulp Route Mobiel
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Coöperatieve verzekeraar
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gebruiksvriendelijke App
Online klantenservice


Voordeligste verzekeringspremie in Stroe vergelijken voor alle modellen

Hoe zit het met de kosten aan de autoverzekeringsmaatschappij Stroe? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale factor is jouw leeftijd. Jongeren van 21 jaar hebben te maken met een hogere premie dan ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een jonge auto uit Stroe. Aanbieders doorzoeken ook feiten zoals adresgegevens (7347NJ). De premie in Castricum is anders dan een Autoverzekering Wormerveer. Ook het geschatte aantal km’s (t/m 7.500) en het gebruik van de auto tellen mee. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu jouw maandlasten. Geef snel aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle verzekeraars in Stroe en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!