Autoverzekering Subaru Forester Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


Een goedkope autoverzekering voor jouw Subaru Forester afsluiten, via internet? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. O.a. Bovag en ook Interpolis. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en gemakkelijk met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Forester ? Jouw premie heeft te maken met onder andere positie op de bonusladder, gebruik van de auto plus jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Dan zoek je in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru Forester! Belangrijk: dit is geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Lancia Beta.

Alle populaire autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Subaru Forester Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Subaru Forester? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 categorieënzekerheden voor de Subaru Forester. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Jullie Forester verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de schade aan de andere auto of personen.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook schade door storm, diefstal, schade na blikseminslag. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Subaru Forester. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Subaru Forester. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opmerkelijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je wel schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en de maandlasten stijgen.

 • Let op: De regels van de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Forester ?

De actuele premie voor de Subaru Forester wijkt erg af per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de voornaamste componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (5253BF)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De dagwaarde van de auto
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. O.a. Centraal Beheer, Ditzo of VVS. Wij vergelijken alleen maar verzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Feit: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Subaru sorteren op laagste prijs en best beoordeeld. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken organisatie. Deze zijn altijd leidend.Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Klaverblad.

autoverzekering Subaru Forester


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru Forester afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Subaru Forester. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg dan de volgende instructies.

1. Nummerbord invullen (bijv. 6-XVN-03).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (3-01-1983).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies het type dekking voor Subaru.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Haal-en brengservice
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Faire schadeafhandeling
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Verrekening met garage
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Dag & nacht schadehulp
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Dekking binnen & buitenland
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ouderwets binnenlopen
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Score: beoordeeld met 8+
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pakketkorting mogelijk
Helder polisblad

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door rook en brand
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Veel lokale adviseurs
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Superhandige App
Hulp bij overstappen


Online premie van mijn Subaru Forester berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Forester ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een welbekende variabele is; hoe oud je bent. Studenten en jongeren betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een nieuwe Subaru Forester. Autoverzekeraars onderzoeken ook onder andere postcode (8078DE). Het tarief in Nieuwerkerk kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Veendam. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 tot 20.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De maandelijkse afschrijving is dus niet zomaar te noemen. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere geboortedatum, kenteken, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Subaru Forester verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Forester afsluiten!