Autoverzekering Suzuki Ignis Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Suzuki Ignis bekijken en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Delta Lloyd en Univé. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en gemakkelijk via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Ignis ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld de gewenste dekking, type auto plus jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Ignis! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Land Rover Range Rover.

Erkende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Suzuki Ignis Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Suzuki Ignis? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van autoverzekeringen voor jouw vertrouwde Suzuki Ignis. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
De Ignis verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade na blikseminslag, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Suzuki Ignis. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Suzuki Ignis. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling lopen uiteen per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Ignis ?

De premie voor de Suzuki Ignis varieert erg per autoverzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Graag noemen we de meest invloedrijke componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (5373IB)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Dekking + aanvullende modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via deze website vergelijk je de meest populaire verzekeraars. O.a. De Goudse, Klaverblad en Univé. Wij vergelijken puur verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Suzuki filteren op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de gekozen assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. All risk autoverzekering ANWB.

autoverzekering Suzuki Ignis


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Ignis afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Suzuki Ignis. Hoe vind je nu de laagste premie? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (zoals 1-SLT-77).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (7-01-1965).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Suzuki.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Haal-en brengservice
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede rechtsbijstand
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Dag & nacht schadehulp
Goede telefonische service

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Snelle reactietermijnen
Hulp bij overstappen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Veel vrijheid en keuzes
Snel claims indienen

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Ook complete pakketten
Online account

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pechhulp binnenland
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Hoge kwaliteit focus
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Onderdeel van Vivat
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook bedrijfsauto’s
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Bereikbaar via WhatsApp
Wa, WA+ of Allrisk


Goedkoopste premie van de Suzuki Ignis berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een Ignis ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke factor is hoe oud je bent. 22-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een kostbare Suzuki Ignis. Aanbieders onderzoeken ook feiten zoals woongebied (6481DE). De premie in Boxmeer kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Vinkel. Ook het verwachte aantal kilometers (15.001 – 20.000) en het type voertuig zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer o.a. hoofdbestuurder, kenteken, geboortedatum in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Suzuki Ignis verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Ignis afsluiten!