ANWB Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De ANWB autoverzekering is in meerdere dekkingsvarianten beschikbaar en kent een aantal aantrekkelijke voordelen. Een goede service en betrouwbare hulp staan centraal bij deze verzekeraar. Dat houdt onder meer in dat er vierentwintig uur per dag een beroep gedaan kan worden op de alarmcentrale. De ANWB autoverzekering kent een aantrekkelijke premie en zeker als er gebruik wordt gemaakt van de kortingen.

•  No-claim korting tot tachtig procent
•  24 uur bereikbaarheid alarmcentrale
•  Leden krijgen vijf procent korting
•  Pakketkorting tot tien procent
•  Heldere polisvoorwaarden

Dekkingen
Bij deze betrouwbare verzekeraar zijn diverse dekkingsvarianten aanwezig, waarvan de meest primaire de WA polis betreft. Het verzekerde schadebedrag voor letsel bedraagt bij deze polis vijf miljoen euro en per materieel schadegeval maximaal 2,5 miljoen euro. Naast de basisvariant hebt u de ook de mogelijkheid om de Schade Beperkt Polis af te sluiten. Schade veroorzaakt door diefstal of storm is hiermee gedekt. De Schade Compleet Polis biedt de meest volledige dekkingen, want ook schade als gevolg van slippen, te water raken en vandalisme is gedekt. Een auto jonger dan een jaar krijgt bij deze polis in het geval van total loss de nieuwwaarde toegekend.

Kortingen
De kortingen op de premie van de ANWB autoverzekering kunnen snel oplopen. De polis is al aantrekkelijk geprijsd, maar extra korting verlaagt de premie nog verder. De no-claim korting wordt bepaald op basis van het aantal schadevrije jaren en kan oplopen tot tachtig procent. Leden krijgen standaard een korting van vijf procent op verzekeringsproducten en in combinatie met andere verzekeringen is het mogelijk om tot tien procent pakketkorting te ontvangen bij deze verzekeraar.


anwb verzekeringVerzeker je auto o.a. in Werkendam, Zevenaar, Oisterwijk, Leiderdorp, Geldermalsen, Heemstede, Beuningen, Duiven, Dongen, Wassenaar en Veghel. Bekijk ook deze verzekeraar: Aegon.