Autoverzekering Suzuki Wagon R+ Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Suzuki Wagon R+ bekijken en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Generali en natuurlijk Klaverblad. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en gemakkelijk met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Wagon R+? Jouw premie wordt bepaald door variabelen als schadevrije jaren, type auto en niet te vergeten jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Suzuki Wagon R+! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mazda 2.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Suzuki Wagon R+ Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Suzuki Wagon R+? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie categorieënverzekeringen voor jouw Suzuki Wagon R+. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Je Wagon R+ verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere explosie-schade, schade aan derden, diefstal. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Suzuki Wagon R+. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Suzuki Wagon R+. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Goed onthouden: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De regels van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn Wagon R+?

De premie voor de Suzuki Wagon R+ wijkt erg af per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (5017GI)
 • Het gewicht van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Aantal schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. Denk aan Aegon, Kilometerverzekering en onder andere De Zeeuwse. Wij vergelijken alleen organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Suzuki ordenen op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering Aegon.

autoverzekering Suzuki Wagon R+


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Wagon R+ afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Suzuki Wagon R+. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 5-KBR-31).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (20-07-1975).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Suzuki.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Aanschafwaardegarantie
Helder polisblad

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede pechhulpdekking
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Veilige AutoModus
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Interessante bonusladder
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Eigen risico van slechts €100
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
WhatsApp service
Geld snel op je rekening

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp buitenland
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Hulp bij mechanisch defect
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Wegslepen na ongeluk
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook bedrijfsauto’s
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Schade Melden met de App
Eenvoudig uitbreiden


Online premie van mijn Suzuki Wagon R+ berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de Wagon R+? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijke variabele is het jaartal van geboorte. 19-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een recent gekochte Suzuki Wagon R+. Autoverzekeraars onderzoeken ook feiten zoals postcode (8128FG). Het maandbedrag in Hoek van Holland is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Vogelenzang. Ook het geschatte aantal km’s (tot en met 7500) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. Het tarief is dus erg persoonlijk. Bereken nu zelf jouw premie. Voer o.a. hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Suzuki Wagon R+ verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Wagon R+ afsluiten!