Autoverzekering Toyota Auris Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Toyota Auris afsluiten, via internet? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan InShared en uiteraard ook Univé. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Auris ? Jouw premie komt tot stand op basis van variabelen als schadevrije jaren, privé of zakelijk gebruik en demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Auris! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mazda B 2500.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Toyota Auris Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Veelal heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Toyota Auris? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende varianten van waarborg types voor jouw vertrouwde Toyota Auris. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Een gebruikte Auris verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere schade na blikseminslag, schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Toyota Auris. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Toyota Auris. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Belangrijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Dan daal je niet op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dat betekent een malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Wat kost de verzekering van mijn Auris ?

De hoogte van de premies voor een Toyota Auris verschilt nogal per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de meest invloedrijke elementen.

 • Je postcode / regio (6688LK)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde aanbieders. Zoals Bovag, National Academic en bijv. Voogd en Voogd. We doorzoeken enkel autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Toyota classificeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende autoverzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Toyota Auris


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Auris afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Toyota Auris. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul het kenteken in (zoals GR-569-P).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (22-11-1962).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Toyota.
7. Filter de verzekeraars op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Tot 30% veilige rijderskorting
Contact via social media

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Eigen herstelnetwerk
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Niet voorschieten
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Hoge klantenbeoordeling
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Initiatief van achmea
Eenvoudig uitbreiden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Geen poliskosten
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Wettelijke Aansprakelijkheid
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Snel online afsluiten
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Schade door rook en brand
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
WA , WA+ & Volledig Casco
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook zakelijke klanten
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
No-claimkorting tot wel 82%
Duidelijke voorwaarden


Eenvoudig premie van de Toyota Auris berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de Auris ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren t/m 23 betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook betaal je meer bij een sjieke Toyota Auris. Aanbieders houden ook rekening met zaken als woonplaats (2617MG). Het tarief in Waspik is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Voorburg. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (7501 tot 10.000) en het gebruik van de auto tellen mee. De maandpremie is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu jouw maandlasten. Geef direct aantal kilometers per jaar, kenteken, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle Toyota Auris verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Auris afsluiten!