Verzekeruzelf.nl Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Je hebt net een auto gekocht. Of je gewoon op zoek naar een andere verzekering. Verzekeruzelf.nl heeft voor elke auto een passende autoverzekering. U hoeft maar een paar gegevens in te vullen om uw premie te berekenen. Het bedrijf zet dan de drie beste verzekeringen voor jou op een rijtje. Kies zelf voor de verzekering die het beste bij jouw wensen past. Ga jij voor de voordeligste verzekering, of wilt je liever de meest uitgebreide dekkingen en voorwaarden? Je kiest het allemaal zelf! De belangrijkste voordelen van Verzekeruzelf.nl autoverzekeringen zijn:

  • Volgens de Consumentenbond een goede én goedkope autoverzekering (WA-dekking)
  • Hoge korting bij schadevrije jaren. Een bonus/malus korting oplopend tot liefst 85%
  • Een supersnelle afhandeling van schade. Heb je te maken met schade? Dan zorgt Verzekeruzelf dat het razendsnel wordt opgelost

Verzekeruzelf verzekering vergelijken

Is de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl iets voor jou? Vergelijk deze verzekeraar dan met andere populaire aanbieders als Allsecur, Univé of Allianz. Om een eerlijke vergelijking te maken is het belangrijk dat je jouw gegevens zo compleet en correct mogelijk invult. hierbij moet je denken aan jouw kenteken, jouw postcode + huisnummer, het aantal jaren zonder schade, het geschatte aantal kilometers en de aard van het gebruik. Op basis van al deze variabelen kun je – met behulp van onze tool – de Verzekeruzelf.nl autoverzekering vergelijken met andere populaire aanbieders.

Dekkingen

Verzekeruzelf.nl biedt standaard 3 prima basisdekkingen. Dit zijn de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), WA Beperkt Casco en Wa Volledig Casco (Allrisk). De standaard WA vergoedt alleen schade aan anderen. De Allrisk verzekering betaalt ook uit bij schade aan je eigen auto, zelfs bij eigen schuld. Op de website van de Verzekeruzelf.nl autoverzekering vind je een handige dekkingkiezer. Aan de hand van een paar korte vragen kun je snel een geschikte dekking vinden. Handig!

Aanvullende dekkingen voor jouw autoverzekering van Verzekeruzelf.nl
De aanbieder biedt in aanvulling op de basisdekkingen een aantal interessante aanvullende dekkingen. Op die manier kun je met een nog beter gevoel de weg op. De belangrijkste aanvullende modules zijn de schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp. Maak voor jezelf altijd duidelijk en eerlijk de overweging of het echt nodig is. Daarnaast kan een onafhankelijk adviseur je hier goed bij helpen. Kijk altijd goed uit dat je niet oververzekerd bent.


verzekeruzelf-nl- verzekeringVerzeker je auto o.a. in Driebergen-Rijsenburg, Winschoten, Hillegom, Alblasserdam, Rhoon, Eersel, Rhenen, Weesp en Naaldwijk. Bekijk ook deze verzekeraar: Reaal.