Autoverzekering Toyota Aygo Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Toyota Aygo vergelijken en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bekende voorbeelden zijn Avéro Achmea en ook Lancyr. Vergelijk alle aanbieders handig en moeiteloos via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Aygo ? Het maandbedrag wordt bepaald door factoren als dekking, aanvullende modules, de dagwaarde plus jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Aygo! Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mazda CX-5.

Erkende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de Toyota Aygo Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Deze is vaak 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Toyota Aygo? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende ordes van waarborg types voor jouw Toyota Aygo. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Jullie Aygo verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook explosie-schade, schade na blikseminslag, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Toyota Aygo. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Toyota Aygo. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Iets voor jou? Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus-regeling variëren erg per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Aygo ?

De actuele premie voor de Toyota Aygo kan enorm verschillen per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Op deze pagina vind jij de meest cruciale elementen.

 • Je woonplaats (4041NK)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je bekende assuradeurs. Neem nou ASR, HEMA of Turien & Co. We bekijken alleen maar autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Toyota filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande autoverzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. All risk autoverzekering Nationale Nederlanden.

autoverzekering Toyota Aygo


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Aygo afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Toyota Aygo. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (e.g. 5-TDZ-16).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (25-08-1973).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Toyota.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Dag en nacht hulp van centrale
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Pechhulpdekking
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Samenwerking met Rabobank
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Interessante bonusladder
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Gemiddeld een 8 op service
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Geen poliskosten
Snel claims indienen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Goede polisvoorwaarden
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pechhulp buitenland
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door diefstal
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
SOS International
24/7 schade melden

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Klantbeoordeling 8+
Aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Gebruiksvriendelijke App
Hoge klantbeoordeling


Eenvoudig premie van de Toyota Aygo berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de Aygo ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale variabele is leeftijd. 22-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 26 jaar of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een nieuwe Toyota Aygo. Autoverzekeraars doorzoeken ook aspecten als woongebied (3528NG). Het maandbedrag in Lichtenvoorde wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Voorst. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en het merk/type auto zijn bepalend. Het tarief is voor iedereen weer uniek. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer hierboven gewenste dekking, geboortedatum, aantal kilometers per jaar in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Toyota Aygo verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Aygo afsluiten!