Autoverzekering Toyota Corolla Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Toyota Corolla vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Aegon en niet te vergeten VKG. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Corolla ? Het premiebedrag heeft te maken met o.a. de gewenste dekking, de cataloguswaarde maar ook jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Corolla! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mazda MPV.

Erkende aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Toyota Corolla Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
In het algemeen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Toyota Corolla? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er zijn 3 soorten verzekeringen voor jouw eigen Toyota Corolla. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
De Corolla verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade na blikseminslag, schade door storm, een sterretje in je voorruit. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Toyota Corolla. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Toyota Corolla. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Opmerkelijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wijken erg af per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Corolla ?

De hoogte van de premies voor een Toyota Corolla verschilt nogal per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de bekendste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (7983MM)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • Dekking + aanvullende modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. O.a. Aegon, Lancyr maar ook Zelf. We doorzoeken alleen maar verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: wij geven geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Toyota klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering Bovag.

autoverzekering Toyota Corolla


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Corolla afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Toyota Corolla. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul je nummerbord in (zoals 1-TSK-66).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (21-11-1975).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Toyota.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lagere premie bij veilig rijden
Contact via social media

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Binnen 2 minuten afsluiten
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Handige tips & tricks
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Schade in 3 stappen regelen
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Actief sinds 1850
Goede telefonische service

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Winnaar Web Service Scan
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Snel online afsluiten
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Verkeersschadeverzekering
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
SOS International
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook zakelijke klanten
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
No-claimkorting tot wel 82%
Supersnel geregeld


Voordeligste premie van de Toyota Corolla berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn Corolla ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende variabele is het jaartal van geboorte. 21-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan oudere mensen, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Toyota Corolla. Aanbieders overwegen daarnaast bijv. regio (1609DH). De premie in Dronten is anders dan een Autoverzekering Vriezenveen. Ook het aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en de dagwaarde van de auto tellen mee. De berekening van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef nu jouw geboortedatum, postcode, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Toyota Corolla verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Corolla afsluiten!