Bovag Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Bovag kennen we natuurlijk al “De Bond van Autohandelaren en Garagehouders”. Maar wist je dat er tegenwoordig ook een heuse Bovag autoverzekering is? Het betreft een erkende en betrouwbare verzekering. Het grote voordeel? Je kunt jouw auto laten repareren bij een Bovag autobedrijf naar keuze. En deze garages staan natuurlijk garant voor kwaliteit en service. Op deze pagina kun je uitgebreide informatie vinden over de autoverzekering van Bovag. We kijken naar de belangrijkste voordelen, de verschillende soorten dekking en vergelijken we deze polis in het kort met andere verzekeringsmaatschappijen.

  • Je auto laten repareren bij een erkende Bovag garage
  • Tot 85% korting op je premie
  • Gratis vervangend vervoer, zo blijf je altijd mobiel
  • Geen addertjes onder het gras. Deze verzekeraar doet ook wat het zegt
  • De autoverzekering van Bovag is dagelijks opzegbaar
  • Rijd je schade? Lever de sleutels in, en alles wordt netjes geregeld
  • Auto gestolen of total loss? Dan krijg je aanschafprijs vergoed, en dus niet alleen de dagwaarde

Bovag verzekering vergelijken

Wil je de Bovag autoverzekering vergelijken met andere verzekeraars? Veel mensen willen – voordat zij een polis afsluiten – eerst de maandelijkse premie vergelijken met andere aanbieders. En dat is ook niet vreemd: er zitten soms forse verschillen tussen de premies. Wil je nu weten of Bovag voor jou een interessante verzekeraar is? Of wil je weten waar je nog goedkoper uit bent? Voer dan jouw gegevens in, dat kan bovenaan het scherm. Vul hier je kenteken, postcode, huisnummer en geboortedatum in.

Vervolgens geef je aan of je extra accessoires wil verzekeren, wie de hoofdbestuurder is, het aantal schadevrije jaren, het geschatte aantal kilometers per jaar en de gewenste dekking. Op basis van al deze gegevens begint onze vergelijker met rekenen. Je ontvangt dan binnen 1 minuut een overzicht met de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw individuele situatie. Op die manier kun je de Bovag premie dus eenvoudig vergelijken met bijvoorbeeld die van Ohra, Allsecur of FBTO.

Dekkingen

Bij vrijwel alle verzekeraars heb je de keuze uit 3 basisdekkingen: de WA, W + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Dit is ook bij Bovag verzekeringen het geval. Daarbij heb je binnen WA + volledig casco (Allrisk) weer 3 mogelijkheden: Compact (1 jaar aanschafwaarde), Comfort (3 jaar aanschafwaarde) en Compleet (4 jaar aanschafwaarde). Op de website van Bovag autoverzekeringen kun je precies de voorwaarden zien per type dekking.

Aanvullende dekkingen:
Volgens de website kiest 83% van de klanten voor een aanvullende dekking. Hierbij heb je de keuze uit de volgende modules: een ongevallen inzittendendekking (bij invaliditeit ontvang je €50.000 en bij overlijden €10,000), een schadeverzekering voor inzittenden (tot €1.000.000) en een verhaalsrechtsbijstand (hiermee ben je verzekrd voor rechtsbijstand in het geval van een ongeluk). Je kunt er voor kiezen om de aanvullende dekkingen van Bovag per maand of per jaar te betalen. Kies je er voor om het bedrag in een keer te voldoen? Dan ontvang je 5% korting.


bovag-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Borculo, Doorn, Ermelo, Eerbeek, Lemmer, Haelen en Bloemendaal. Bekijk ook deze verzekeraar: nowGo.