Autoverzekering Volkswagen Golf 1 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Volkswagen Golf 1 bekijken en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. De Goudse en niet te vergeten ZEKUR. Vergelijk ze nu handig en moeiteloos via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Golf 1? De assurantiepremie hangt af van o.a. soort dekking, type auto plus jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Golf 1! Goed om te weten: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mercedes-Benz S-Klasse.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen Golf 1 Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Volkswagen Golf 1? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 varianten van garanties voor jouw Volkswagen Golf 1. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een nieuwe Golf 1 verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben je schuldig aan een botsing? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Volkswagen Golf 1. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Volkswagen Golf 1. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met behulp van de extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus-trede lopen uiteen per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Golf 1?

De premie voor de Volkswagen Golf 1 wijkt erg af per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de belangrijkste variabelen.

 • Je woonplaats (2248IJ)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De waarde van een voertuig
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende aanbieders. Neem nou AutoWeek, FBTO of VOOROP. We doorzoeken uitsluitend autoverzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Volkswagen rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de verzekering. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. All risk autoverzekering Bovag.

autoverzekering Volkswagen Golf 1


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Golf 1 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Volkswagen Golf 1. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (e.g. 9-TXG-92).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (15-05-1992).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Volkswagen.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Dag en nacht hulp van centrale
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Veilige AutoModus
Voor jong en oud geschikt

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Snel online premie berekenen
Snel claims indienen

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Snelle reactietermijnen
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Duurzame verzekeraar
Geld snel op je rekening

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar Web Service Scan
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Maandelijks aanpassen
Snel online afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Verkeersschadeverzekering
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Schadegarant bedrijven
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook bedrijfsauto’s
Diverse modules kiezen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Voordelig 2e auto verzekeren
Hulp bij het afsluiten


Voordeligste premie van de Volkswagen Golf 1 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Golf 1? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voorname variabele is leeftijd. Jongeren van 23 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een recent gekochte Volkswagen Golf 1. Assuradeurs analyseren verder ook feiten zoals adresgegevens (5009NK). De hoogte van de polis in Terneuzen is anders dan een Autoverzekering Westmaas. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 tot 20.000) en het type voertuig hebben invloed. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Bereken nu jouw maandlasten. Vul vandaag schadevrije jaren, postcode, hoofdbestuurder in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Volkswagen Golf 1 verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Golf 1 afsluiten!