Autoverzekering Volkswagen T1 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenEen goedkope autoverzekering voor jouw Volkswagen T1 vergelijken en afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Avéro Achmea en natuurlijk Verzekeruzelf.nl. Vergelijk alle aanbieders vlot en moeiteloos via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn T1 ? De assurantiepremie wordt bepaald door variabelen als type dekking, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen T1! Belangrijk: dit is geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mercedes-Benz C 280.

De beste autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen T1 Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Volkswagen T1? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 ordes van basisdekkingen voor jouw Volkswagen T1. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-verzekering
Jouw T1 verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? Dan betaalt jouw verzekeraar schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, schade aan derden, een sterretje in je voorruit. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Volkswagen T1. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Volkswagen T1. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je wel schade? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus-trede wijken erg af per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een T1 ?

De maandpremie voor de Volkswagen T1 wijkt erg af per verzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de meest invloedrijke elementen.

 • Jouw postcodegebied (3345HI)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Neem nou AutoWeek, National Academic en bijv. Turien & Co. Wij checken enkel assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Volkswagen filteren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen autoverzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen Promovendum.

autoverzekering Volkswagen T1


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen T1 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Volkswagen T1. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul het kenteken in (zoals 6-TSP-04).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (1-06-1975).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Volkswagen.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Unieke schadehulp
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede pechhulpdekking
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
690.000 klanten gingen je voor
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Uitgebreid netwerk garages
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Sociale verzekeraar
Gemakkelijk opzeggen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Duurzame verzekeraar
Eenvoudig contract / polis

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Ook complete pakketten
Online schade melden

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pechhulp binnenland
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Schade door diefstal
Eenvoudig contract / polis

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
WA , WA+ & Volledig Casco
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Eigen risico kiezen
Aanvullende modules


Eenvoudig premie van de Volkswagen T1 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekering van de T1 ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijke factor is geboortejaar. Jongeren t/m 23 hebben te dealen met een hoger tarief dan consumenten met veel ervaring, met veel schadevrije jaren. Ook is de premie duurder bij een zware Volkswagen T1. Verzekeringen bekijken daarnaast variabelen zoals regio (6849KJ). De hoogte van de polis in Oldebroek is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Workum. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 – 20.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer o.a. aantal kilometers per jaar, kenteken, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Volkswagen T1 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw T1 afsluiten!