Promovendum Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Bij Promovendum ontvangt u een standaard voordelige autoverzekering met een premie die 10 tot 25% lager is dan bij uw huidige verzekeraar. Hierbij biedt Promovendum een uitstekende dekking en optimale service.

Een aanzienlijk lagere premie

De premie van de autoverzekering is bij aanvang al direct 10% lager dan bij uw huidige verzekeraar. In de jaren daarna kan die premie zelfs nog veel verder verlaagd worden. Heeft u wél een schade, dan valt u een aantal treden terug op de zogeheten premieladder. Uw premie stijgt daarmee wel maar nooit meer dan de premie die u – na een schade – bij uw oude verzekeraar zou betalen.

  • De autoverzekering voor hoger opgeleiden. Hoger opgeleiden maken volgens allerlei onderzoeken minder schade. Daarom kan Promovendum voor dezelfde polis een veel lagere premie aanbieden
  • Een zeer lage premie tot wel 20% lager dan bij andere verzekeraars
  • Een gratis leenauto en haal/brengservice
  • Een uitstekende nieuwwaarderegeling

Promovendum verzekering vergelijken

Promovendum vergelijken met andere populaire verzekeraars? Promovendum heeft een duidelijke visie: de verzekeraar voor hoger opgeleiden. Heel anders dus dan bijvorbeeld Ohra of ASR verzekeringen. Hieronder vind je een aantal zaken die je kunt meenemen in je vergelijking. Let op: de hoogte van de premie hangt sterk af van het type auto, jouw woonplaats en jouw schadevrije verleden. Vul dus jouw gegeven in de tool in, en vergelijk direct of Promovendum voor jou een interessante verzekeraar is.

Schade en service
Acute hulp bij schade ontvangt u via één centraal nummer: 078 – 6 327 527. Promovendum is op dit nummer 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.Voor niet-acute hulp na schade kunt u terecht op het reguliere telefoonnummer
078 – 6481 300. Dit nummer kunt u tijdens kantooruren bereiken. U kunt uiteraard ook een
e-mail sturen naar info@promovendum.nl of contact opnemen met uw vaste contactpersoon.

Heldere voorwaarden
De voorwaarden van Promovendum zijn geschreven in begrijpelijke taal. Wilt u toch een verduidelijking, neem dan contact op met het informatieteam.

Gemakkelijk aanvragen
Wilt u meer informatie of direct in aanmerking komen voor de verzekeringen van Promovendum, laat dan uw naam, telefoonnummer en e-mailadres achter via het contactformulier. U wordt dan teruggebeld op een moment dat het u uitkomt.

Dekkingen

De lagere premie die u bij Promovendum ontvangt, geldt voor verschillende dekkingen. U kunt bij Promovendum kiezen voor het volgende:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid (WA),
  • WA + Beperkt Casco (ook wel WA-plus genoemd)
  • Volledig Casco (ook wel All-Risks genoemd)

Goed om te noemen: rijd je in een occasion? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag vergoed wanneer jouw auto binnen een jaar na aankoop wordt gestolen of wanneer de auto total loss raakt. Een veilig gevoel. Wist je verder dat de ongevallen inzittendenverzekering standaard is inbegrepen bij de Promovendum autoverzekering?


promovendum-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Woudenberg, Stein, Oosterbeek, Prinsenbeek, Someren, Hoogland, Bleiswijk en Oirschot. Bekijk ook deze verzekeraar: Avéro Achmea.