Autoverzekering Alfa Romeo GTV Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Alfa Romeo GTV bekijken en afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. AutoWeek en ook Lancyr. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en zonder moeite via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de GTV? Jouw premie komt tot stand op basis van variabelen als de gewenste dekking, type auto plus demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Alfa Romeo GTV! Belangrijk: dit is geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mitsubishi Canter.

Alle toonaangevende aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Alfa Romeo GTV Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Alfa Romeo GTV? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 types waarborg types voor jouw Alfa Romeo GTV. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Jullie GTV verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, schade door botsing met dieren, schade door storm. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Alfa Romeo GTV. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Alfa Romeo GTV. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Een uitkomst: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Let op: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Feit: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de GTV?

De hoogte van de premies voor een Alfa Romeo GTV wisselt nogal eens per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de bekendste variabelen.

 • Jouw postcodegebied (2248IG)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende autoverzekeringen. Neem nou Allsecur, InShared en onder andere Unigarant. We onderzoeken alleen autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Alfa Romeo classificeren op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken verzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering Promovendum.

autoverzekering Alfa Romeo GTV


Goedkoopste autoverzekering voor Alfa Romeo GTV afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Alfa Romeo GTV. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. GR-569-P).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (15-07-1991).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies een dekkings type voor Alfa Romeo.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Unieke schadehulp
Geld snel op je rekening

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
4 extra zekerheden
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Unieke Automodus
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Uitgebreid netwerk garages
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Snelle reactietermijnen
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Actief sinds 1850
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Goede polisvoorwaarden
Eenvoudig contract / polis

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Ook ruitschade gedekt
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hulp bij mechanisch defect
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pechhulp Route Mobiel
Online schade melden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Snel schadeherstel
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Afsluiten in 5 snelle stappen
Voor jong en oud geschikt


Snel premie van de Alfa Romeo GTV berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn GTV? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voorname factor is; hoe oud je bent. 21-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure Alfa Romeo GTV. Autoverzekeraars analyseren verder ook bijv. postcode (7116GH). Het maandbedrag in Elspeet kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Andijk. Ook het aantal kilometers (t/m 7.500) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig worden meegenomen. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer o.a. eventuele accessoires, postcode, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Alfa Romeo GTV verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw GTV afsluiten!