Autoverzekering Suzuki Celerio Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Suzuki Celerio vinden en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Hierbij kun je denken aan Allsecur en ook Univé. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en zonder moeite via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Celerio ? Het maandbedrag hangt af van bijv. schadevrije jaren, het aantal km’s dat je rijdt en niet te vergeten jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in luttele minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Celerio! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Land Rover Discovery.

Meest vertrouwde verzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de Suzuki Celerio Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Suzuki Celerio? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Na de informering over de poliswijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten autoverzekeringen voor de Suzuki Celerio. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie Celerio verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade na blikseminslag, tweezijdige schade, een sterretje in je voorruit. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Suzuki Celerio. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Suzuki Celerio. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Interessant: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De spelregels van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Heb je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Opmerkelijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Celerio ?

De maandpremie voor de Suzuki Celerio wisselt nogal eens per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest invloedrijke componenten.

 • Je postcode / regio (8840NI)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw bonus/malus-positie
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Zoals AutoWeek, OHRA en bijv. VKG. We onderzoeken slechts verzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Suzuki filteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. WA-verzekering United Insurance.

autoverzekering Suzuki Celerio


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Celerio afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Suzuki Celerio. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 1-SVT-18).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (19-07-1971).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies een dekkings type voor Suzuki.
7. Filter de verzekeraars op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Interessante ledenkorting
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Binnen 2 minuten afsluiten
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Ruime keuze uit garages
Verschillende opties

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Binnen 1 minuut geregeld
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Eerlijke verzekering
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Goede verkeersrechtsbijstand
14 dagen bedenktijd

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
WhatsApp service
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Optie verkeersrechtsbijstand
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Beoordelingsscore van 7,5+
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
SOS International
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Snel schadeherstel
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Gezinsautoregeling
Eenvoudige procedures


Voordeligste premie van de Suzuki Celerio berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn Celerio ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voorname factor is geboortejaar. 18-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook is de premie duurder bij een zware Suzuki Celerio. Assuradeurs doorzoeken ook onder andere postcodegebied (9448KF). Het tarief in Pijnacker is anders dan een Autoverzekering Vierlingsbeek. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 – 30.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bepalend. De maandelijkse afschrijving is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Vul vandaag hoofdbestuurder, gewenste dekking, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Suzuki Celerio verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Celerio afsluiten!